شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

ایلان ماسک برای پشتیبانی به برنامه‌های مریخ در دیپ‌مایند اندوخته‌گذاری کرده می بود

مریم یزدانی
3 Min Read


نیویورک تایمز با انتشار کردن گزارشی، علت اندوخته‌گذاری ایلان ماسک در شرکت دیپ‌مایند را توضیح داده است. ماسک انگارً در سال ۲۰۱۲ با هم‌بنیان‌گذار دیپ‌مایند سخن بگویید کرده و فهمید شده می بود که هوش مصنوعی می‌تواند برای کلونی‌های بشر در مریخ تهدید تشکیل کند.

به نقل از نیویورک تایمز، ایلان ماسک انگارً در گفتگویی با «دمیس هاسابیس»، هم‌بنیان‌گذار دیپ‌مایند در سال ۲۰۱۲ برنامه‌های خود برای کلونی‌سازی در مریخ و نگه داری بشریت را توضیح داده می بود. اما هاسابیس به وی حرف های می بود که هوش مصنوعی می‌تواند تهدیدی برای برنامه‌های مریخ او باشد. همین سخن بگویید دمیس هاسابیس علتشد ایلان ماسک در دیپ‌مایند اندوخته‌گذاری کند.

در واقع دمیس هاسابیس با سخن بگویید‌های خود علتشد که ایلان ماسک به هوش مصنوعی دقت نشان دهد و در استارتاپ دیپ‌مایند اندوخته‌گذاری کند تا این فناوری را بهتر بفهمد.

در آن مقطع وقتی ایلان ماسک به هاسابیس توضیح داده می بود که امیدوار است بشریت بتواند با زندگی در مریخ از تهدیدهای زندگی در زمین در امان بماند. بر پایه گزارش نیویورک تایمز، سپس از آنکه هاسابیس در سال ۲۰۱۲ از دفتر مرکزی اسپیس ایکس بازدید کرد، آن‌ها با هم در این عرصه سخن بگویید کردند.

اندوخته‌گذاری ایلان ماسک در دیپ‌مایند سپس از سخن بگویید با هم‌بنیان‌گذار این شرکت

در گزارش نیویورک تایمز که روز یکشنبه ۳ دسامبر انتشار شده است، به این نوشته اشاره شده که یک‌ بار که ایلان ماسک و دمیس هاسابیس هم‌بنیان‌گذار دیپ‌مایند در حال سخن بگویید با یکدیگر بودند، سپس از آنکه ایلان ماسک به هاسابیس در رابطه برنامه‌های خود برای مریخ گفت، هم‌بنیان‌گذار دیپ‌مایند به این نوشته اشاره کرد که هوش مصنوعی می‌تواند کوششهای وی برای زندگی در مریخ را نابود کند. ابتدا ایلان ماسک در برابر این چنین سخن بگویید‌هایی ما‌ت‌ومبهوت مانده می بود ولی بعداً تصمیم گرفت که در دیپ‌مایند اندوخته گذاری کند.

به نقل از نیویورک تایمز، گفتگوی ایلان ماسک و دمیس هاسابیس علتشده می بود که ایلان ماسک به همراه «پیتر تیل» در شرکت دیپ‌مایند اندوخته‌گذاری کند تا بتواند اطلاعات بیشتری در رابطه این فناوری کسب کند. گوگل در سال ۲۰۱۴ شرکت DeepMind را به قیمت ۵۰۰ میلیون دلار خریداری کرد.

ماسک از آن زمان به منتقدی جدی در حوزه خطرات ناشی از هوش مصنوعی تبدیل شده است. در ماه مارس، ماسک به یکی از سهامداران تسلا خبرداد که مقداری دلواپس حالت هوش مصنوعی است. اما وی درنهایت خودش استارتاپ هوش مصنوعی xAI را در ماه جولای راه‌اندازی کرد. در ماه نوامبر، ماسک از چت‌بات تازه xAI به‌نام «گروک» پرده برداشت که به‌گفتن رقیبی برای ChatGPT شناخته می‌بشود.



منبع

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

Share This Article