شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

خبر خوش برای معلمان مدارس غیردولتی

مریم یزدانی
9 Min Read

احمد محمودزاده با اشاره به بازدید قانون سازمان مدارس غیردولتی در مجلس و تصویب برخی تغییرات در این قانون و ارسال آن به شورای نگهبان، اظهار کرد: در صورت تصویب قانون تازه سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و گسترش شراکتهای مردمی در شورای نگهبان، حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی دقیقا بر پایه مولفه‌های مورد نظر اشکار می‌بشود.

وی در جواب به این که آیا با اجرای قانون تازه، حقوق معلمان مدارس غیردولتی همپا و در حد و اندازه افزایش حقوق معلمان مدارس دولتی با اجرای قانون رتبه بندی، افزایش می‌یابد؟، گفت: در صورت تصویب نهایی و اجرای این قانون تازه، حقوق معلمان مدارس غیردولتی تا حدودی به معلمان مدارس دولتی می‌رسد. درواقع حقوق معلمان مدارس غیردولتی بر پایه اسبق، حالت تاهل و تعداد فرزندان و مولفه‌های دیگر دقیقا اشکار می‌بشود.

معاون وزیر آموزش و پرورش، با اشاره به این که تعداد ماه‌هایی که معلمان مدارس غیردولتی برای آن بیمه شده و حقوق دریافت می‌کنند مشابه با نوع قرارداد آنها خواهد می بود، افزود: برخی مدارس غیردولتی برای قرارداد ۱۲ ماهه و برخی قرارداد ۹ ماهه با معلمان می‌بندند. از این رو قانون اجازه داده است که مشابه با قراردادی که مدرسه با معلم می‌بندد بیمه و حقوق اجرا و پرداخت بشود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و گسترش شراکتهای مردمی درمورد ساعت کار معلمان مدارس غیردولتی مطابق قانون تازه نیز گفت: بعد از تصویب نهایی و اجرای قانون تازه، معلمان مدارس غیردولتی موظف می باشند ۲۵ ساعت در هفته برای مقطع ابتدایی و ۳۰ ساعت در هفته برای مقطع متوسطه کار و مطابق آن حقوق و بیمه همه زمان دریافت کنند. عوامل اجرایی مدارس غیردولتی نظیر مدیر و معاونین نیز باید ۳۶ ساعت در هفته کار کنند.

محمودزاده درمورد حالت ساعت کار در هنرستان‌های غیردولتی، در ادامه گفت: از آنجا که تعداد ساعت تدریس و وجود عوامل اجرایی در هنرستان‌ها زیاد تر از ۳۰ و ۳۶ ساعت است، معلمان و کادر اجرایی می‌توانند مطابق ساعات وجود خود اضافه کار دریافت کنند. یعنی ساعت کار موظفی خود را مطابق قانون کار می‌گذرانند و مطابق آن حقوق و بیمه همه زمان دریافت می‌کنند و علاوه بر آن برای ساعات زیاد تر وجود خود در مدرسه اضافه کار می‌گیرند.

وی در خصوص حالت ساعات کار و دریافتی معلمانی که کمتر از ساعات موظفی در هفته تدریس داشته باشند نیز افزود: معلمانی که کمتر از ساعات موظفی خود در مدرسه تدریس داشته باشند مشابه با ساعت وجود و تدریس خود در مدرسه حقوق دریافت می‌کنند. برای مثال اگر قرار است معلم متوسطه ۳۰ ساعت در هفته در مدرسه حاضر باشد اما ۱۵ ساعت در هفته تدریس دارد، مطابق همان ۱۵ ساعت در هفته بیمه همه زمان شده و حقوق دریافت می‌کند./ ایسنا

واریزی اضافه به حقوق معلمان در این ماه

مدیر منبع های انسانی و امور اداری اداره کل آموزش و پرورش او گفت: تلاشمان بر این است تا فرایند تعیین رتبه دراسرع‌زمان انجام بشود، اکنون اعضای هیأت ممیزه مناطق و نواحی و هیأت ممیزه استانی تعیین شده تا رتبه نهایی افراد را اشکار کنند و بلافاصله سپس از قبول رتبه‌های واقعی احکام وابسته صادر شوند.

به نقل از اداره خبر‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، مهران اسدی مدیر منبع های انسانی و امور اداری این اداره کل در خصوص فرایند رتبه‌بندی در استان اصفهان اظهار داشت: رتبه‌بندی دارد به مرحله های پایانی خودش نزدیک می‌بشود و تا بحال چندین مرحله را در سامانه‌ای که به همین منظور طراحی شده پشت سر گذاشته است؛ مدیر مستقیم بازدید‌ها را انجام داده و ارزیاب‌ها مدارک و مستندات را برسی کرده‌اند و در مرحله سپس، امور اداری، حراست و گزینش نیز بازدید‌ها را انجام داده است.

او گفت: در تکه امور اداری چهار تکه اسبق، مدرک تحصیلی، ارزشیابی و ضمن خدمت بازدید شده و حراست و گزینش هم که ۵۰ امتیاز از مجموع امتیازات لیاقت‌های عمومی را برسی کرده‌اند، اکنون به مرحله‌ای رسیده‌ایم که باید هیأت‌های ممیزه نظر نهایی را بدهند.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

اسدی فرمود: در صورتی‌ که در این مرحله رتبه فرد قبول بشود فرد می‌تواند نتیجه آن را در سامانه my.medu.ir مشاهده کرده و آن را قبول کند، در صورتی‌ که رتبه مورد قبول فرد نباشد ده روز زمان دارد در همان قسمت اعتراض خود را ثبت کند.

مدیر منبع های انسانی و امور اداری اداره کل آموزش و پرورش در ادامه گفت: رسیدگی به اعتراضات پروسه‌ای زمان بر و طویل خواهد می بود و باید در کارگروه‌های تخصصی انجام بشود، معلمان تازه‌استخدام که تا بحال مدارک خود را در سامانه rtb.medu.ir بارگذاری نکرده‌اند نیز از روز قبل امکان برگزاری مدارک برایشان فراهم شده است.

وی پافشاری کرد: کارتابل هیأت‌های ممیزه تست‌های خود را انجام داده و به‌زودی در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد تا بازدید‌ها را انجام داده و رتبه نهایی فرد را اشکار کنند.

اسدی با اشاره به این که تعداد اعضای هیأت ممیزه فرد است، اضافه کرد: تعداد اعضای هیأت ممیزه فرد است و هر کدام از اعضا به‌صورت جداگانه نظر خود را در رابطه رتبه فرد اظهار می‌کنند و اگر نصف به‌علاوه یک نفر از اعضا رتبه فرد را قبول کنند سیستم اطلاعات را به‌صورت خودکار به مرحله سپس ارسال می‌کند.

مدیر منبع های انسانی و امور اداری اداره کل آموزش و پرورش او گفت: رتبه یک و دو بعد از قبول توسط هیأت ممیزه در سامانه «مای» پروفایل فرد، خبر‌رسانی شده و به برای صدور حکم به‌صورت خودکار به سیستم پرسنلی ابلاغ می‌بشود؛ اما اگر رتبه فرد بالاتر از دو باشد بعد از قبول هیأت ممیزه منطقه این رتبه به استان ارجاع داده می‌بشود، هیأت ممیزه استانی رتبه‌های سه به بالا را بازدید می‌کنند.

او گفت: اگر رتبه فرد سه باشد بعد از قبول هیأت ممیزه استانی این رتبه به فرد ابلاغ شده و در سامانه پروفایل می‌نشیند؛ اما رتبه‌های چهار و پنج برای قبول نهایی به هیأت ممیزه کشوری ارسال می‌بشود.

اسدی متذکر شد: تلاشمان بر این است تا این فرایند دراسرع‌زمان انجام شده، هیأت‌های ممیزه رتبه واقعی افراد را اشکار و بلافاصله احکام صادر شوند.

مدیر منبع های انسانی و امور اداری اداره کل آموزش و پرورش در خصوص پرداخت حق‌التدریس سال تحصیلی جاری معلمان استان اصفهان او گفت: لازمه پرداخت صدور ابلاغ است و قبل از صدور ابلاغ غیرموظف باید تراز موظف منطقه اشکار بشود، یعنی همه خطاهای ابلاغ تصحیح بشود، علت طویل‌شدن این کار از ابتدای سال تا بحال این است که برخی ابلاغ‌های موظف دارای اشکالاتی بوده و تایید ضوابط نشده است و از ماه جاری امکان صدور ابلاغ غیرموظف در مناطق و نواحی فراهم شده و به مناطق و نواحی ابلاغ شده و هم اکنون همکاران در حال صدور ابلاغ‌ها می باشند.

وی خاطرنشان کرد: به‌محض این که ابلاغ حق‌التدریس‌ها صادر بشود و فرم وابسته به امور مالی تحویل و با فراهم اعتبار فرایند پرداخت‌ها نیز به دنباله آن انجام خواهد شد./فارس

 

 

 



مبع

Share This Article