به نقل از خبرنگار اجتماعی ، حسین صفوی؛ رییس هیئت امنا صرفهجویی ارزی معالجه بیماران در چهارمین اتفاقات ملی صنعت دانش بنیان با رویکرد حوزه سلامت با گفتن این که قانون صرفهجویی ارزی مصوب سال ۹۲ است، اظهار کرد: این قانون یک قانون ۸ بندی است که ماموریت های این نهاد غیردولتی برای تامین تجهیزات حوزه ارز با رویکرد جلوگیری از خروج ارز معالجه بیمار تعیین کرده است.
او همین طور گفت: بر پایه سیاستهای وزارت بهداشت، ماموریت هیئت امنا صرفهجویی ارزی معالجه بیماران، تامین نیازها و ملزومات سرزمین به نحوی که عرصه درمان و تشخیص بیماریها را در سرزمین تشکیل کند.
صفوی با اشاره به ظرفیت های علمی سرزمین در حوزه سلامت اصرار کرد: در تعداد بسیاری از حوزههای تخصصی چون پیوندهای قلب، ریه و دیگر پیوندها، کاشت حلزونی شنوایی به گفتن عملهای رایج در سرزمین انجام میبشود که حاصل فعالیت های فناورانه در سرزمین است ضمن آنکه به خروج ارز از سرزمین پشتیبانی کرده است.
رییس هیئت امنا صرفهجویی ارزی معالجه بیماران با گفتن این که ما سالانه نیازهای حوزه سلامت را تهیه و عمل به تامین آن میکنیم، خاطرنشان کرد: این در حالی است که فناورها در دنیا در حال پیشرفت است و برتری ما برای تهیه سبد محصولات، تولیدات داخلی است.
صفوی در ادامه گفت: بر پایه این رویکرد، از سال ۹۲ سبد کالای ما به مقدار ۱۰ درصد تولیدات داخلی می بود ولی امروزه به ۹۰ درصد رسیده است.
وی تجهیز ۹۵ درصدی بیمارستان ها با تجهیزات داخلی را از دیگر عمل های این نهاد دانست و افزود: هیئت امنا صرفهجویی ارزی به هیچ گفتن محصولات شبیه خارجی که در ایران تشکیل می بشود را داخل نمیکند و مدام خود را مکلف کرده تا تامین تجهیزات با محصولات داخلی باشد.
رییس هیئت امنا صرفهجویی ارزی معالجه بیماران با اشاره به حمایتاز محصولات و تجهیزات حوزه سلامت با اصرار بر این که برخی از محصولات پوشش ۱۰۰ درصدی تشکیل شده است، یادآور شد: مطابق هماهنگیهایی که با معاونت علمی صورت گرفته است ۳۰ محصول بار اول خریداری شده است.
انتهای مطلب/
مبع