شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

کنترل حلال بودن اقلام سلامت محور در وزارت بهداشت

مریم یزدانی
3 Min Read


به نقل از گروه اجتماعی ، حسین رستگار با اشاره به مفهوم واژه حلال اظهار کرد:  واژه حلال به معنی مجاز و حرام به معنی غیر مجاز است و حوزه تعبدی حلال، حوزه مستقیم خداوند است و فردی نمی تواند به منظور سختگیری از محدوده ی فرمان خداوند خارج شود و حلیت و حرمتی را که دستور خداوند است جابجا کند.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال غذا و دارو با اشاره به این که ورود به این حوزه نیازمند شهامت و دقت است، افزود: مقصد از راه اندازی مرکز ملی تحقیقات حلال اراعه نظرات کارشناسی و پیگیری مسائل مربوط به حوزه حلال بودن محصولات است و حلیت محصولات سلامت محور یکی از شاخصه‌های مهم بهداشتی محصولات است که توسط این مرکز بازدید می شود.

رستگار به نگاه اسلام در این حوزه اشاره و فرمود: اسلام جزو ادیانی است که علاوه بر حلال و حرام بودن برخی فراورده‌های غذایی و بهداشتی و سلامت محور که در همه ادیان وجود دارد، اظهار میدارد که آنچه برای سلامتی انسان زیان دارد حرام است.

وی اظهار کرد: ماباید آشنایی کامل در خصوص حلال و حرام داشته باشیم و مواظب باشیم آسیبی از این جنبه به جامعه داخل نسازیم.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال با اشاره به این که در سطوح ملی و بین المللی هم از نظر علمی و فقهی  و هم حوزه تخصصی و محتوایی حلیت محصولات سلامت محور کارهای بسیاری باید انجام شود، تصریح کرد: یقیناً در چند سال تازه در ایران عمل های پایه‌ای و دانش بنیانی در مرکز ملی حلال به گفتن زیر مجموعه سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت انجام گرفته است که روش ژنتیک مولکولی و آنالیزهای دستگاهی به گفتن یکی از دقیق‌ترین راه حلها از جمله این عمل‌ها است و ما در این عرصه درمرز دانش قرار داریم.

وی با اصرار بر دقت مسئولان فنی شرکت‌های محصولات سلامت محور در حوزه حلال او گفت: مسئولان فنی باید مراقبت، پیگیری و کنترل مستندات مربوط به حلیت محصولات به اختصاصی مواد اولیه که داخل کارخانه می‌شود را بازدید کنند تا محصولات سلامت با تایید شاخص بهداشتی حلال درکنار دیگر شاخصه سلامتی محصولات سلامت محور در سطح اراعه اراعه شود.

انتهای مطلب/



مبع

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

Share This Article