به گزارش آفتاب شرق
به گزارش “افتاب شرق”، در روزهایی که به هفته های پایانی لیگ برتر در حال نزدیک شدن هستیم، رقابت برای کسب عناوین فردی هم همانند کورس قهرمانی و فرار از منطقه سقوط به حساسیت بالایی رسیده و بازیکنان برای کسب گفتن آقای گلی تلاش میکنند، سه بازیکن بیشترین شانس را برای کسب این گفتن دارند و چند بازیکن دیگر هم در تلاش می باشند تا خود را به آنها نزدیک کنند.
دیدار تراکتور و سپاهان رقابتی دلنشین خواهد می بود که ۳ بازیکن صدرنشین جدول گلزنان برای گلزنی تلاش خواهند کرد، رضا اسدی و شهریار مغانلو از سپاهان با ۱۰ گل و رحمان جعفری مهاجم تراکتور با ۹ گل شانس بالایی برای آقای گلی خواهند داشت، با دقت به دیدارهای عقب افتاده و بازیهای باقیمانده آنها شانس این را خواهند داشت تا تعداد گلهای خود را افزایش دهند و با نگه داری روال گلزنی در صدرجدول قرار بگیرند.
مغانلو و اسدی علاوه بر بازی مستقیم روبه رو تراکتور یک دیدار عقبافتاده روبه رو ذوب آهن را هم پیش رو دارند تا فاصله خود را با رحمان جعفری زیاد تر از قبل کنند و در صدر جدول گلزنان قرار بگیرند.
نزدیکترین تعقیبکننده این ۳ بازیکن رضا جعفری وینگر ملوان است که ۷ گل به ثمر رسانده است، یقیناً شهاب زاهدی هم با این تعداد گل در کورس آقای گلی وجود داشت که در نیم فصل مسابقات لیگ برتر را به مقصد لیگ ژاپن ترک کرد.
وجود ۷ بازیکن شش گله این شانس را به آنها میدهد که در صورتی که در مسابقات آینده در هر مسابقه بیشتر از یک گل به ثمر برسانند فاصله خود را با بازیکنان بالانشین جدول گلزنان کمتر کنند، زندهروح، سرآبادانی، سحرخیزان، لیموچی، آقاییپور و گولسیانی بازیکنانی می باشند که میتوانند در ادامه فصل مدعی شوند اما با دقت به پستهای برخی از این بازیکنان و فاصله بسیاری که با دروازه حریف دارند انتظار بسیاری خواهد می بود و به نظر میرسد که اسدی، مغانلو و جعفری در ادامه فصل از رقبای خود جدا خواهند شد و آقای گل بین این بازیکنان خواهد می بود.
با دقت به دیدارهای باقیمانده و فرم ایدهآلی که هر سه مهاجم در اختیار دارند، به نظر شما کدام بازیکن در نهایت به گفتن آقای گلی لیگ برتر خواهد رسید؟ یکی از زوج هجومی سپاهان یا مهاجم مقصد و گلزن تراکتور؟
در ادامه به بازدید آقای گلهای ادوار گوناگون لیگ برتر خواهیم پرداخت و دورههای گوناگون لیگ برتر را بازدید میکنیم:
لیگ برتر ۱۳۸۰-۱۳۸۱
اولین دوره لیگ برتر با آقای گلی یک بازیکن ناآشنا از ابومسلم همراه شد، رضا عنایتی در اولین دوره لیگ برتر با ۱۷ گل بالاتر از علیاصغر مدیر روستا، رسول خطیبی، خداداد عزیزی و دیگر مهاجمان برجسته فوتبال ایران در صدر گلزنان قرار گرفت.
رضا عنایتی ۱۷ گل (ابومسلم)
علیاصغر مدیر روستا ۱۱ گل (پاس)
سهراب انتظاری ۹ گل (پرسپولیس)
لیگ برتر ۱۳۸۱-۱۳۸۲
دومین دوره لیگ برتر با درخشش بازیکنان سپاهان و وجود دو ستاره این تیم در جدول گلزنان همراه شد، ادموند بزیک با ۱۳ گل در صدر جدول گلزنان قرار گرفت و محرم نویدکیا هافبک بسیار این تیم هم ۱۲ گل به ثمر رساند، در این فصل علی علیزاده مهاجم فجرسپاسی گلزن تازه لیگ برتر می بود که با ۹ گل در کورس آقای گلی وجود داشت.
ادموند بزیک ۱۳ گل (سپاهان)
محرم نویدکیا ۱۲ گل (سپاهان)
رضا عنایتی ۱۱ گل (ابومسلم)
لیگ برتر ۱۳۸۲-۱۳۸۳
برگشت علی دایی به لیگ برتر با آقای گلی او همراه شد و با فاصله نسبتا زیاد نسبت به آرش برهانی و رضا عنایتی در صدر جدول گلزنان قرار گرفت، در این فصل جواد نکونام و مهدی رجبزاده هم با گلهایی که به ثمر رسانده بودند در کورس آقای گلی قرار داشتند.
علی دایی ۱۶ گل ( پرسپولیس)
آرش برهانی ۱۲ گل (پاس)
رضا عنایتی ۱۱ گل ( استقلال)
لیگ برتر ۱۳۸۳-۱۳۸۴
برگشت آقای گل اولین دوره لیگ برتر به صدر جدول گلزنان و رقابت جذابی که با فریدون فضلی و رسول خطیبی داشت یکی از بهترینهای ادوار گوناگون لیگ برتر می بود، ایمان مبعلی و علی دایی هافبک و مهاجم صبا و فولاد هم در کورس آقای گلی وجود داشتند.
رضا عنایتی ۲۰ گل (استقلال)
رسول خطیبی ۱۴ گل (سپاهان)
فریدون فضلی ۱۴ گل (ابومسلم)
لیگ برتر ۱۳۸۴-۱۳۸۵
سومین فصلی که رضا عنایتی به گفتن آقای گلی رسید، او در این فصل زیاد تر از دو فصل دیگر گلزنی کرد و در صدر گلزنان قرار گرفت، فریدون فضلی، مهدی رجبزاده، علی دایی و جواد کاظمیان بازیکنانی بودند که همانند سالهای قبل در جدول گلزنان وجود داشتند، این چنین زوج هجومی رضا عنایتی سیاوش اکبرپور هم در این فصل ۱۱ گل به ثمر رساند تا به همراه عنایتی ۳۲ گل در طول فصل به ثمر رسانده باشند.
رضا عنایتی ۲۱ گل (استقلال)
فریدون فضلی ۱۷ گل (استقلال اهواز)
مهدی رجبزاده ۱۴ گل (ذوب آهن)
لیگ برتر ۱۳۸۵-۱۳۸۶
اولین بازیکن خارجی که به گفتن آقای گلی رسید در این فصل به ثبت رسید، دنی اولروم مهاجم نیجریهای ابومسلم به همراه مهدی رجبزاده و بالاتر از فریدون فضلی در صدر جدول گلزنان قرار گرفت و گفتن آقای گلی را به نام خود ثبت کرد.
دنیل اولروم ۱۷ گل (ابومسلم)
مهدی رجب زاده ۱۷ گل (ذوب آهن)
فریدون فضلی ۱۳ گل (استقلال اهواز)
لیگ برتر ۱۳۸۶-۱۳۸۷
رقابت دلنشین محسن خلیلی و هادی اصغری تا هفته پایانی لیگ برتر ادامه داشت و آنها مشترکا با ۱۸ گل در صدر جدول گلزنان قرار گرفتند و بعد از آن ابراهیم توره با ۱۳ گل در رتبه سوم قرار گرفت.
محسن خلیلی ۱۸ گل (پرسپولیس)
هادی اصغری ۱۸ گل ( راه آهن)
ابراهیم توره ۱۳ گل (پیکان)
لیگ برتر ۱۳۸۷-۱۳۸۸
آرش برهانی در این فصل با ۲۰ گل به گفتن آقای گلی رسید و اشپیتیم آرفی، مهاجم آلمانی مطلب، در رتبه بعدی وجود داشت، ایگور کاسترو و افشین چاووشی، مهاجم داماش گیلان، هم در طول فصل در جدول گلزنان وجود داشتند.
آرش برهانی ۲۰ گل (استقلال)
اشپیتیم آرفی ۱۸ گل (مطلب خراسان)
ایگور کاسترو ۱۶ گل (ذوب آهن)
لیگ برتر ۱۳۸۸-۱۳۸۹
اولین آقای گل عراقی فوتبال ایران عماد رضا می بود، در این فصل یک رقابت همه خارجی وجود داشت و ابراهیم توره به همراه ادینهو برای آقای گلی تلاش میکردند.
عماد رضا ۱۹ گل (سپاهان)
ابراهیم توره ۱۸ گل (سپاهان)
ادینهو ۱۴ گل (مس کرمان)
لیگ برتر ۱۳۸۹-۱۳۹۰
رضا نوروزی در این فصل بیشترین تعداد گل در طول یک فصل را به ثمر رساند و کریم انصاریفرد جوان و ادینهو هم کارکرد بسیارای داشتند.
رضا نوروزی ۲۴ گل (فولاد خوزستان)
ادینهو ۲۲ گل (مس کرمان)
کریم انصاریفرد ۲۰ گل (سایپا)
بولت ذوب آهنلیگ برتر ۱۳۹۰ – ۱۳۹۱
کریم انصاریفرد در این فصل اولین گفتن آقای گلی خود را به دست آورد، فونیکه سی و رضا عنایتی هم در این فصل کارکرد بسیارای داشتند و با فاصله کم در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
کریم انصاریفرد ۲۱ گل (سایپا)
فونیکه سی ۲۰ گل (نفت آبادان)
رضا عنایتی ۱۸ گل (صبای قم)
بولت ذوب آهنلیگ برتر ۱۳۹۱-۱۳۹۲
سیدجلال رافخایی مهاجم ملوان در این فصل یک آقای گل تازه به لیگ برتر اضافه کرد و سیدمهدی سیدصالحی و محمدرضا خلعتبری به همراه مصطفی شجاعی در کورس آقای گلی قرار داشتند.
سیدجلال رافخایی ۱۹ گل (ملوان)
سیدمهدی سیدصالحی ۱۶ گل (تراکتورسازی)
محمدرضا خلعتبری ۱۴ گل (سپاهان)
لیگ برتر ۱۳۹۲-۱۳۹۳
دومین گفتن آقای گلی کریم انصاریفرد در فصلی رقم خورد که تعداد گلهای بسیاری به ثمر نرسید و در طول نیم فصل اول رضا عنایتی با ۱۰ گل در صدر جدول وجود داشت اما در نیم فصل دوم شرایط متفاوت شد و انصاریفرد گفتن آقای گلی را به دست آورد.
کریم انصاریفرد ۱۴ گل (سایپا)
غلامرضا عنایتی ۱۳ گل ( صبا )
رضا نوروزی ۱۱ گل ( نفت تهران )
لیگ برتر ۱۳۹۳-۱۳۹۴
مهاجم برزیلی مس در این فصل کارکرد بسیارای داشت و بالاتر از سجاد شهباززاده و مهدی شریفی به گفتن آقای گلی رسید.
لوسیانو ادینهو ۲۰ گل (مس کرمان)
سجاد شهباززاده ۱۲ گل (استقلال)
مهدی شریفی ۱۲ گل (سپاهان)
لیگ برتر ۱۳۹۴-۱۳۹۵
مهاجم بوشهری پرسپولیس اولین گفتن آقای گلی خود را به دست آورد و شروعی می بود برای کارکرد بسیار او در فوتبال ایران، محمد ابراهیمی وینگر گسترش و امید ابراهیمی هافبک دفاعی استقلال در رتبههای بعدی قرار داشتند.
مهدی طارمی ۱۶ گل (پرسپولیس)
محمد ابراهیمی ۱۱ گل (گسترش فولاد)
امید ابراهیمی ۱۰ گل (استقلال)
لیگ برتر ۱۳۹۵-۱۳۹۶
طارمی در این فصل هم بهتر از سال قبل ظاهر شد و ۱۸ کل به ثمر رساند و در مهاجم تازه جدا شده پرسپولیس در ترکیب فولاد خوزستان درخشان ظاهر شد و ۱۶ گل به ثمر رساند و گادوین منشا در رتبه سوم وجود داشت.
مهدی طارمی ۱۸ گل (پرسپولیس)
ساسان انصاری ۱۶ گل (فولاد)
گادوین منشا ۱۵ گل (پیکان)
لیگ برتر ۱۳۹۶-۱۳۹۷
بعد از جدایی مهدی طارمی این بار نوبت به علی علیپور رسید تا فصل فوق الاده را پشت سر بگذارد و ۱۹ گل با اقتدار به گفتن آقای گلی برسد، مرتضی تبریزی و لوسیانو پریرا در رتبههای بعدی وجود داشتند.
علی علیپور ۱۹ گل (پرسپولیس)
مرتضی تبریزی ۱۳ گل (ذوب آهن)
لوسیانو پریرا ۱۲ گل (صنعت نفت آبادان)
لیگ برتر ۱۳۹۷-۱۳۹۸
مهاجم بلندقامت و سرزن سپاهان با نمایش خوبی که داشت به همراه دیگر برزیلی فوتبال ایران لوسیانو پریرا مشترکا به گفتن آقای گلی رسید و بعد از آنها علی علیپور آقای گل فصل قبل در رتبه سوم وجود داشت.
کیروش استنلی ۱۶ گل (سپاهان)
لوسیانو پریرا ۱۶ گل (فولاد)
علی علیپور ۱۴ گل (پرسپولیس)
لیگ برتر ۱۳۹۸-۱۳۹۹
مهاجم بلندقامت استقلال در این فصل با دقت به این که بازیهای بسیاری را به علت صدمه دیدن از دست داد اما نقش اختصاصیای در این تیم ایفا کرد و ۱۵ گل به ثمر رساند و در رتبههای بعدی شهریار مغانلو و علی علیپور وجود داشتند.
شیخ دیاباته ۱۵ گل (استقلال)
شهریار مغانلو ۱۳ گل (پیکان)
علی علیپور ۱۲ گل (پرسپولیس)
بولت ذوب آهنلیگ برتر ۱۳۹۹-۱۴۰۰
سجاد شهباززاده در این فصل آمار بسیارای در گلزنی به نام خود ثبت کرد و ۲۰ گل به ثمر رساند، گادوین منشا و محمد عباسزاده هم در کورس آقای گلی وجود داشتند اما سجاد با اقتدار به این گفتن دست اشکار کرد.
سجاد شهباززاده ۲۰ گل (سپاهان)
گادوین منشا ۱۴ گل (گلگهر)
محمد عباسزاده ۱۲ گل (تراکتور)
لیگ برتر ۱۴۰۰-۱۴۰۱
در فصل قهرمانی استقلال مدعیهای بسیاری در بین گلزنان برتر وجود نداشت و گادوین منشا فقط با ۱۴ گل به گفتن آقای گلی رسید، کوین یامگا در رتبه دوم وجود داشت و شهریار مغانلو با ۹ گل در رتبه بعدی وجود داشت.
گادوین منشا ۱۴ گل ( مس رفسنجان)
کوین یامگا ۱۰ گل (استقلال)
شهریار مغانلو ۹ گل (پیکان)
لیگ برتر ۱۴۰۱-۱۴۰۲
شهریار مغانلو آقای گل فصل قبل لیگ تا هفته پایانی لیگ برتر رقابت جذابی را با مهدی قایدی و رضا اسدی داشت و تا هفته انتهایی تکلیف آقای گلی اشکار نشده می بود اما در نهایت او با ۱۳ گل به گفتن آقای گلی لیگ رسید.
شهریار مغانلو ۱۳ گل (سپاهان)
مهدی قایدی ۱۲ گل (استقلال)
رضا اسدی ۱۱ گل (تراکتور)
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع