به گزارش آفتاب شرق
خواروبار فروشی به سبک «صندوق اعتباری هنر»؛
چطور «هنرکارت» منشأ کاسبی تازه از جیب هنرمندان میشود؟
شیوه در پیش گرفته شده توسط «صندوق اعتباری هنر» بیشتر از هر چیز وجهه مردمی «دولت سیزدهم» را در منظر اهالی فرهنگ و هنر مقصد قرار داده و مخدوش میسازد.
تاریخ : دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۳۱
سوای نظر از ابعاد طنز این چنین کاری؛ مسئله قابل تأمل اینجا است که با یک سرچ ساده در فروشگاه های اینترنتی و سایت های فروشگاه های زنجیره ای اشکار شد که با هزینه کمتری از ۹۸۹ هزار تومان اعلامی صندوق اعتباری هنر می توان این اقلام را خریداری کرد! به گفتن مثال یک بسته شکر یک کیلویی که صندوق اعتباری هنر قیمت آن را ۴۰ هزار تومان اظهار کرده با قیمت نزدیک به ۳۳ هزار تومان در سایت های دیگر به فروش می رسد و یا چای شهرزاد ۴۰۰ گرمی که قیمت آن توسط صندوق اعتباری هنر ۱۷۹ هزار و ۹۰۰ تومان گفتن شده در سایت دیجی کالا با قیمت هایی بین ۱۳۸ هزار تومان تا ۱۵۲ هزار تومان یافت می شود!
بعد در خوش بینانهترین حالت میتوان او گفت که «هنرکارت» منشأ کاسبی تازه از جیب هنرمندان شده و مدیران صندوق اعتباری هنر با انجام این کارهای شوآف گونه که جز زیان برای هنرمندان دستاورد فرد دیگر ندارد میخواهند ژست هنرمند دوستی و حمایتکننده هنرمندان بودن را به خود بگیرند! کاری که از منظر بدبینانه نوعی رزومه سازی و دستآوردتراشی صندوق اعتباری هنر را به جهت فاکتورسازی از برای مصارف بودجههای حمایتی در لوایح بودجه سالانه متصور ساخته و نوعی از پولشویی یک درصد بودجه شرکتها و بانکهای دولتی را به اذهان متبادر مینماید.
یقیناً متأسفانه این چنین رفتارهایی که رسماً و علناً توهین به هنر و فرهنگ و هنرمند محسوب می شود پیش از این نیز در صندوق اعتباری هنر دیده شده است و در این راستا هنرمندان درمانده و بیکار و خانه نشین هیچ زمان خبر «اعطای کارت کیشوندی» را دقیقا در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱ و در اوج گرفتاری معیشتی خود فراموش نخواهند کرد و از یاد نخواهند برد که «هنرکارت» چطور به جای تعامل با نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی برای رسیدگی به امور رفاهی و معیشتی هنرمندان، تمرکز خود را بر جذب خدمات لاکچری از برای طبقه مرفه و برخوردار نموده است!
به گزارش سینماپرس ، در آخر باید به این مسئله دقت داشت که این شیوه در پیش گرفته شده توسط «صندوق اعتباری هنر» بیشتر از هر چیز وجهه مردمی «دولت سیزدهم» را در منظر اهالی فرهنگ و هنر مقصد قرار داده و مخدوش میسازد. از این جهت ملزوم است تا وزیر دغدغهمند و فهیم وزارت محترم ارشاد با تحول سریع و سریع در نحوه خدمات دهی صندوق و بالاخص تحول راهبردهای حمایتی این مجموعه، هر چه سریعتر این نهاد مهم را به مدار مهم خود باز گرداند و حمایتواقعی و غیر ظاهرسازی شده از عموم هنرمندان کم برخوردار را در دستور کار «هنرکارت» قرار دهد. توقعی که در نازل ترین سطح آن میتواند منتج به شارژ ماهانه و یا فصلی «هنرکارت» در جهت تهیه ارزاق عمومی از فروشگاههای سراسر سرزمین گردد. ارزاقی یقیناً نه در بسته کیفی مورد نظر و به قیمت ارایه شده توسط این صندوق؛ بلکه به قیمت فروشگاههای سراسر سرزمین و به سبک و شیوه سازمانهای حمایتی و تعاونیهای سازمانهایی که به دنیال کاسبی از جیب اعضای خود و به گمان زیادً سودآوری نمیباشند! بعد باید امیدوار می بود تا «هنرکارت» به جای منت گذاشتن بر سر هنرمندان تدبیری عاجل برای سفره ها و جیب های خالی ایشان در این روزهای پایانی از ماه مبارک رمضان مینمود.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع