به گزارش آفتاب شرق
دولت آمریکا میخواهد از طریق قانون CHIPS، از شرکتها و تحقیقاتی که روی فناوری «دوقلوی دیجیتالی» برای نیمهرساناها کار میکنند به مقدار ۲۸۵ میلیون دلار حمایتمالی کند. دوقلوهای دیجیتالی، نمونه مجازی یک تراشه فیزیکی را در دنیای واقعی همانندسازی میکنند. این کار به محققان پشتیبانی میکند تا پردازندههای تازه را قبل از تشکیل، آزمایش و بازدید کنند.
بر پایه گزارش تککرانچ، دولت آمریکا از بودجه ۲۸۰ میلیارد دلاری قانون موسوم به CHIPS، به شرکتهایی پشتیبانی مالی خواهد کرد که روی دوقلوهای دیجیتال برای نیمهرساناها کار میکنند. در این برنامه، تحقیقات در عرصه گسترش دوقلوی دیجیتالی نیمهرساناها، ساخت و حمایتاز ابزارهای فیزیکی و دیجیتالی همانند دسترسی به فضاهای ابری و آموزش کارکنان، حمایتمالی خواهند شد.
حمایتمالی آمریکا برای گسترش دوقلوی دیجیتالی
معاون وزیر بازرگانی آمریکا در یک نشست مطبوعاتی او گفت که فناوری دوقلوی دیجیتالی میتواند هزینههای گسترش و ساخت تراشه را افت دهد و امکانات بهتری را برای گسترشدهندگان فراهم کند. به حرف های او، اکنون، هیچ کشوری تا این اندازه روی این فناوری اندوختهگذاری نکرده است. مقامات دولت آمریکا میگویند که در این ماه میلادی، جلساتی با افراد علاقهمند برگزار خواهد کرد تا درمورد زمانهای دریافت پشتیبانی مالی سخن بگویید شود.
تحقیقات روی فناوری دوقلوی دیجیتالی نشان داده است که میتوان آن را با دیگر فناوریهای نوظهور همانند هوش مصنوعی مولد ادغام کرد تا تشکیل تراشههای تازه سریع تر شود.
قانون CHIPS در سال ۲۰۲۲ برای تحکیم تشکیل نیمهرساناها در آمریکا تصویب شد. از آن زمان، تولیدکنندگان تراشهها بیشتر از ۷۰ میلیارد دلار پشتیبانی مالی خواست کردهاند. شرکتهایی همانند اینتل و میکرون نیز قرار است از طریق این قانون، مبالغی دریافت کنند.
بخشی از مقصد دولت آمریکا با قانون CHIPS تشویق شرکتهای نیمهرسانا برای ساخت انواع تازه پردازندهها در ایالاتمتحده است، بهاختصاصی اکنون که تقاضا برای تراشههای پرقدرت بهلطف رونق هوش مصنوعی افزایش یافته است.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع