به گزارش آفتاب شرق
به گزارش خبرنگار اجتماعی ، سید حیدر محمدی امروز در همایش روز جهانی ایمنی غذا در مرکز همایشهای صداوسیما با اشاره به این که آنچه ماموریت سازمان غذا و دارو است، تامین غذای سالم برای عموم جامعه است، اظهار کرد: همایش امروز به پیشنهاد رئیس جمهور شهید در جلسه رونمایی از سند ملی امنیت غذایی در واپسین روزهای سال قبل برگزار شد و ایشان بر تامین و دسترسی عموم مردم به غذای سالم اصرار داشتند.
او گفت: بر پایه آمار سازمان بهداشت جهانی سالانه ۶۰۰ میلیون نفر بر تاثییر مصرف مواد غذایی آلوده و مسموم بیمار خواهد شد که ۴۰۰ هزار نفر از آنها جان خود را از دست خواهند داد. یکی از عوامل موثر در مرگ و میر ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم، باقیمانده سموم و فلزات سنگین است.
او همین طور گفت: بر پایه مثالبرداری گسترده از نمکهای رنگی و سنتی اشکار شد صد در صد این نمکها آلوده به فلزات سنگین می باشند که برای سلامتی به شدت زیان اور است.
محمدی او گفت: از عمل های سازمان غذا و دارو تلاش برای اصلاح الگوی مصرف با تنوع تشکیل و بالا بردن قیمت غذایی محصولات تولیدی همانند تشکیل نان کامل از سال قبل بوده است.
رئیس سازمان غذا و دارو با گفتن این که برنامه سازمان غذا و دارو در صورت تایید سند برنامه هفتم گسترش، راهاندازی کانون مسئولان فنی به منظور نظارت گسترده بر واحدهای تولیدی است، فرمود: شناسنامهدار شدن اغذیه کشاورزی نیز در این سند جستوجو میشود.
او همین طور گفت: ۴۵۰ آزمایشگاه همکار و ۶۳ آزمایشگاه دولتی در سراسر سرزمین تجهیزبه دستگاههای پیشرفته آزمایشگاهی می باشند که قابلیت پایش ۶۰۰ سم در محصولات غذایی را دارند. فرآورده غذایی یا ماده اولیه تشکیل محصولات غذایی از مبادی مجاز، داخل سرزمین نمیشود مگر آنکه سلامت آن توسط آزمایشگاههای تحت نظارت سازمان غذا و دارو تایید شود.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع