به گزارش آفتاب شرق
به نقل از ساینس دیلی، «کانی راجرز»، سرپرست تیم تحقیق، او گفت: «در زنان یائسه، مقدار پایین استروژن میتواند علتافزایش سختی اکسایشی و التهاب شود و خطر ضعیف شدن استخوانها را افزایش دهد که امکان پذیر تبدیل شکستگی شود. گنجاندن آلو در رژیم غذایی امکان پذیر با کُند کردن یا معکوس کردن این روال به محافظت از استخوانها پشتیبانی کند.»
پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوانها ضعیف یا شکننده خواهد شد که امکان پذیر برای هر فردی در هر سنی اتفاق بیفتد، اما به حرف های محققان در بین زنان بالای ۵۰ سال شایعتر است. این بیماری بیشتر از ۲۰۰ میلیون زن در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار میدهد که علتایجاد تقریباً ۹ میلیون شکستگی در هر سال میشود.
به حرف های محققان، میوهها و سبزیجاتی که سرشار از ترکیبات زیست فعال همانند اسید فنولیک، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها می باشند، میتوانند به طور بالقوه به محافظت در برابر پوکی استخوان پشتیبانی کنند.
به حرف های محققان، استخوانها در طول زندگی به طور مداوم سلولهای استخوانی تازه میسازند و سلولهای قدیمی را از بین میبرند. اما بعد از ۴۰ سالگی، این تجزیه سلولهای قدیمی اغاز به پیشی گرفتن از راه اندازی سلولهای تازه میکند. این فرایند میتواند ناشی از عوامل بسیاری از جمله التهاب و سختی اکسایشی باشد، یعنی وقتی که رادیکالهای آزاد و آنتی اکسیدانها در بدن نامتعادل می باشند.
با این حال، آلو دارای مزایا تغذیهای بسیاری همانند مواد معدنی، ویتامین K، ترکیبات فنلی و فیبر رژیمی است که همه آنها میتوانند به مقابله با برخی از این اثرات پشتیبانی کنند.
محققان در این تحقیق با بازدید دادههای ۱۶ مطالعه پیش بالینی در مدلهای جوندگان، ۱۰ مطالعه پیش بالینی و ۲ کارآزمایی بالینی پی بردند که خوردن آلو به افت التهاب و سختی اکسایشی و ترقی سلامت استخوان پشتیبانی میکند.
به گفتن مثال، آزمایشات بالینی نشان داد که خوردن روزانه ۱۰۰ گرم آلو (نزدیک به ۱۰ آلو) به زمان یک سال علتبهبود تراکم استخوانی استخوانهای ساعد و پایین ستون فقرات و افت علائم چرخش استخوان میشود.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی