شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

۶ علامت افتروی در بدن_آفتاب شرق

مریم یزدانی
3 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

 روی (زینک) یکی از مواد معدنی مورد نیاز بدن برای فعال کردن بیشتر از ۳۰۰ آنزیم است که در ایمنی بخشی، تقسیم سلولی، رشد سلولی و پروتئین‌ها نقش دارند. مقدار «روی» حاضر در مواد غذایی مصرفی محدود است و بدن نمی‌تواند این ماده مغذی را ذخیره کند و باید به طور مرتب مصرف شود.

مردان بالای ۱۴ سال باید روزانه ۱۱ میلی‌گرم روی مصرف کنند در حالی که زنان بالای ۱۴ سال به هشت میلی‌گرم روی نیاز دارند. این چنین مقدار روی مورد نیاز برای زنان باردار ۱۱ میلی‌گرم و برای زنان شیرده ۱۲ میلی‌گرم در روز است.

روال کند ترمیم زخم

یکی از نقش‌های حیاتی روی، نگه داری سلامت پوست و بهبود روال قطع شدن خونریزی است. اما وقتی که بدن به مقدار کافی «روی» دریافت نکند، بهبود زخم دشوار می‌شود. ابراز آکنه نیز ناشی از افتروی است.

افت وزن

مصرف کم روی می‌تواند تبدیل تحول اشتها و افت وزن شود. افت وزن در افرادی که دچار اضافه وزن می باشند مطلوب است، اما افت وزن غیر طبیعی علتایجاد دیگر مشکلات سلامتی می‌شود. حتی وقتی که فرد به جستوجو افت وزن است، باید از انواع ریزمغذی مصرف کند تا کارکرد اندام‌های داخلی نگه داری شود.

ریزش مو

استرس، عدم مراعات بهداشت پوست سر و دریافت ناکافی مواد مغذی سالم همه انها می‌توانند تبدیل ریزش مو شوند. شکستگی مو، ریزش و نازک شدن مو می‌تواند در نتیجه افتروی باشد. افزایش مصرف این ماده مغذی می‌تواند به جلوگیری از ریزش مو و بهبود کیفیت مو پشتیبانی کند.

حس سرما

«روی» یک ماده مغذی الزامی است که به تحکیم سیستم ایمنی و افت خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن پشتیبانی می‌کند. مصرف کم «روی» می‌تواند بدن را مستعد ابتلا به عفونت‌ها و بیماری‌ها کند. اگر نسبت به دیگر افراد زیاد تر حس سرما دارید و زیاد تر بیمار می‌شوید، می‌تواند نشانه افتروی باشد. این چنین افزایش مصرف «روی» می‌تواند به بهبود سریع تر علائم سرماخوردگی پشتیبانی کند.

تاری دید

این ماده معدنی نیز برای برخورداری از قوت کافی بینایی مورد نیاز است. هنگامی بدن به طور منظم مقدار کافی از روی دریافت نکند، حالت بینایی تحت تاثییر قرار گرفته که تبدیل تاری دید و کم بینایی می‌شود. روی و ویتامین A دو ماده مغذی مورد نیاز برای نگه داری سلامت چشم‌ها می باشند.

مه مغزی

حس گیجی یا عدم تمرکز می‌تواند نشانه‌ای از افتروی باشد. مواد غذایی حاوی مقدار پایینی از روی می‌تواند تبدیل مه مغزی شود و تمرکز روی کارها را دشوار کند. این چنین می‌تواند مشکلات مربوط به حافظه را به همراه داشته باشد.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article