به گزارش آفتاب شرق
غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان او گفت: این پشه در شهرستانهای بندرعباس، بندرلنگه، قشم، جاسک و جزیره کیش شناسایی شده است.
جاودان افزود: این پشه از سال ۹۸ در استاه هرمزگان شناسایی شده است.
وی او گفت: پشه آئدس ناقل بیماری تب دنگی است که تنها از طریق همین پشه منتقل میشود و از فردی به فرد دیگر قابل انتقال نیست.
جاودان با اشاره به این که بهسازی محیط بهترین راه کنترل این پشه است، افزود: تب دنگی تقریبا در استان کنترل شده است و تعداد بیماران نسبت به هفته قبل تغییری نکرده است.
به گزارش ایسنا؛ پشه آئدس که تحت گفتن ببر آسیایی نیز شناخته میشود در مناطق استوایی جهان بهاختصاصی آسیای جنوب شرقی از جمله مالزی وجود دارد. این پشه ناقل بیماریهای خطرناک و کشندهای از جمله تب دنگی است که در تعداد بسیاری از کشورها شیوع یافته و تلفات انسانی تعداد بسیاری نیز داشته است.
علائم نیش پشه آئدس
تب دنگی از طریق پشهای تحت گفتن آئدس به انسان منتقل میشود که علائم آن سردرد، کمردرد، تب طبق معمولً شدید و در برخی موارد خارج و جوش در تکههای گوناگون بدن است.
محل زندگی پشه آئدس
پشه آئدس که زیاد خطرناک است در بشقابهای زیر گلدان و گیاه بامبو و نقاطی که آب کولر جمع میشود، زندگی میکند و در صورت مشاهده این پشه خطرناک نیاز است تا فاصله یک کیلومتری از مکان رؤیت آن ضدعفونی شود.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی