به گزارش آفتاب شرق
گلسرخی متخصص طب ایرانی فرمود: در روزهای گرم تابستان افراد با مزاج گرم از مصرف غذاها و نوشیدنیهایی که حرارت بدن را بالا میبرد، خودداری کرده یا خوردن آن را محدود کنند.
مواد غذایی خوراکی با مزاج گرم شامل فلفل، زنجبیل، دارچین، زعفران، سسهای تند و خردل، سبزیجات تند همانند سیر، پیاز، ترخون، تره، نعنا، شاهی و شوید می باشند که مصرف زیاد آن در روزهای گرم سال مناسب نیست.
مصرف شیرینیها، شکلات، عسل، کشمش، مویز و میوههای شیرین همانند انجیر، نارگیل، موز، خربزه و آناناس ترجیحا محدود و یا کمتر مصرف شوند.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی