شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

چند پیشنهاد‌ تغذیه‌ای برای سلامت قلب زنان_آفتاب شرق

مریم یزدانی
5 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

بیماری قلبی یک نگرانی مهم برای سلامتی زنان است و اتخاذ یک رژیم غذایی سالم برای قلب می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری و مدیریت بیماری‌های قلبی عروقی داشته باشد. با افزودن انواع میوه‌ها و سبزیجات، غلات کامل، چربی‌های سالم، پروتئین‌های بدون چربی به رژیم غذایی و نظارت بر حجم قولهای غذایی، زنان می‌توانند به سلامت قلب خود پشتیبانی کنند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را افت دهند. گروه‌های غذایی پیشنهاد‌شده، مواد مغذی الزامی اعم از فیبر، آنتی اکسیدان‌ها و چربی‌های سالم را برای بدن فراهم می‌کنند و با ترقی سلامت قلب، افت سطح کلسترول و التهاب، به سلامت کلی بدن پشتیبانی می‌کنند.

دقت به این مسئله مهم است که به عوامل فرد دیگر همانند ورزش منظم، مدیریت استرس، اجتناب از سیگار و چکاب‌های مرتب در سبک زندگی خود پایبند باشید تا گمان هرگونه بیماری به حداقل برسد. خانم‌ها با مراعات نکات زیر می‌توانند سلامت قلب خود را فراهم کنند:

۱. افزایش مصرف میوه‌ها و سبزیجات

میوه‌ها و سبزیجات، همانند انواع توت‌ها، سبزیجات برگ دار، مرکبات، گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای، را در رژیم غذایی خود بگنجانید چون سرشار از فیبر، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان می باشند. فیبر حاضر در میوه‌ها و سبزیجات به افت سطح کلسترول، افت سختی خون و نگه داری وزن سالم پشتیبانی می‌کند.

۲. مصرف غلات کامل

غلات کامل شامل: جو دو سر، برنج قهوه‌ای، کینوآ، نان چند غله، ماکارونی سبوس‌دار و … است. غلات کامل مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان‌های الزامی را برای بدن فراهم می‌کنند و سلامت قلب را ارتقا خواهند داد.

 چند توصیه‌ تغذیه‌ای برای سلامت قلب زنان

۳. منفعت گیری از چربی‌های سالم

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

چربی‌های سودمند برای قلب، همانند چربی‌های تک غیراشباع و چند غیراشباع حاضر در آووکادو، آجیل، دانه‌ها و ماهی‌های چرب، را در رژیم غذایی خود بگنجانید. این چربی‌ها می‌توانند به افت سطح کلسترول بد (LDL) و افت خطر بیماری قلبی پشتیبانی کنند. می‌توانید با خوردن تست آووکادو، مغزیجات و آجیل، ماهی سالمون یا ساردین و ریختن روغن زیتون روی سالاد، چربی‌های سالم دریافت کنید.

 چند توصیه‌ تغذیه‌ای برای سلامت قلب زنان

۴. گنجاندن اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی

تحقیقات مشخص می کند اسیدهای چرب امگا ۳، که در ماهی‌های چرب، گردو، دانه کتان و دانه چیا یافت خواهد شد، التهاب را افت خواهند داد و به نگه داری سلامت قلب پشتیبانی می‌کنند. منبع های امگا ۳ یا مکمل‌های دارویی آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا قلب سالمی داشته باشید.

 چند توصیه‌ تغذیه‌ای برای سلامت قلب زنان

۵. جایگزینی لبنیات کم‌چرب به‌جای انواع پرچرب آن

مصرف لبنیات کم چرب یا جانشین‌های لبنی گیاهی می‌تواند به داشتن یک رژیم غذایی سالم برای قلب پشتیبانی کند. ماست یونانی، شیر کم چرب یا شیر بادام جزو لبنیات سالم و بدون چربی می باشند. این گروه از مواد غذایی، مواد مغذی الزامی همانند کلسیم، پتاسیم و ویتامین D را برای بدن فراهم می‌کنند.

 چند توصیه‌ تغذیه‌ای برای سلامت قلب زنان

۶. مصرف پروتئین بدون چربی

برای افت مصرف چربی‌های اشباع، منبع های پروتئین بدون چربی همانند سینه مرغ، بوقلمون، ماهی و حبوبات را انتخاب کنید. این منبع های پروتئینی کلسترول کمتری دارند و سلامت قلب را تحکیم می‌کنند.

 چند توصیه‌ تغذیه‌ای برای سلامت قلب زنان

دو مسئله:

مصرف سدیم را افت دهید

مصرف زیاد سدیم می‌تواند تبدیل سختی خون بالا شود که یک ریسک‌فاکتور برای بیماری قلبی است. تلاش کنید مصرف غذاهای فرآوری‌شده و بسته بندی‌شده را که زیاد تر سرشار از سدیم می باشند، محدود کنید و غذاها را با ادویه‌ها و دیگر چاشنی‌های گیاهی و بدون نمک طعم‌دار کنید. پخت و پز با گیاهان و ادویه‌جات تازه، منفعت گیری از آب لیمو یا سرکه به گفتن سس و اجتناب از مصرف بین‌قولها و قولهای غذایی فرآوری‌شده، به ترقی سلامت قلب پشتیبانی می‌کند.

 چند توصیه‌ تغذیه‌ای برای سلامت قلب زنان

حجم قولهای غذایی را کنترل کنید

«مراعات اعتدال» یک مسئله کلیدی برای نگه داری وزن سالم و ترقی سلامت قلب است. مواظب حجم قولها و بین‌قولهای‌ خود باشید و تلاش کنید بشقاب غذا را با گزینه‌های مناسب از گروه‌های غذایی گوناگون متعادل کنید. منفعت گیری از بشقاب‌های کوچک‌تر، نظارت بر حجم قولهای غذایی و فهمیدن علائم گرسنگی و سیری بدن به مراعات اعتدال در غذا خوردن پشتیبانی می‌کنند.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article