شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

چرا منفعت گیری از موبایل در کودکان ممنوع است؟_آفتاب شرق

مریم یزدانی
2 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

یک مطالعه گسترده مشخص می کند منفعت گیری بیشتر از اندازه از موبایل و رایانه در کودکان (به اختصاصی در سنین رشد) می‌تواند کارکرد مغز را با ورود به دوره نوجوانی تحول داده و خطر ابتلا به اختلالات خلقی را افزایش دهد.

مطابق این پژوهش، کودکان ۹ و ۱۰ ساله که زمان بیشتری را صرف منفعت گیری از تلفنهای هوشمند، تبلت، بازی‌های رایانه‌ای و تماشای تلویزیون می‌کنند، در سن ۱۱ و ۱۲ سالگی سطوح بالاتری از افسردگی و اضطراب را در خود دارند. محققان برخی از این اختلالات خلقی را با تغییرات ساختاری حقیقی که در مغز کودکان در سن رشد رخ می‌دهد مرتبط دانستند.

هنگامی که محققان در مرحله های اولیه داده‌های کودکان ۹ و ۱۰ ساله را بازدید کردند، به رابطه بین منفعت گیری زیاد از موبایل و تبلت و اختلالات خلقی و این چنین رفتارهای خارجی همانند پرخاشگری و بی‌انضباطی پی بردند. سپس کودکان را با معیار افزایش سن برای مدتی تحت نظر قرار دادند تا ببینند آیا مشکلات روانی هم چنان ادامه دارد و آیا با تغییرات مغزی زیاد تر مرتبط است یا خیر. در سنین ۱۱ و ۱۲ سالگی، کودکان به افسردگی و اضطرابِ ناشی از منفعت گیری زیاد از این لوازم مبتلا شده بودند و مغز آنها به طوری تحول کرده می بود که برخی از این اختلالات خلقی در آن به وضوح مشاهده می‌شد.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

کسب وکار

Share This Article