شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

“محمدرضا ظفرقندی” وزیر پیشنهادی بهداشت کیست؟_آفتاب شرق

مریم یزدانی
3 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

به گزارش خبرنگار اجتماعی ، وزارت بهداشت به گفتن یکی از بزرگترین وزارتخانه سرزمین که سیاستگذاری‌‌های آن تأثیر مستقیم بر جان و سلامت مردم دارد، مدام موردتوجه جدی دولت‌های گوناگون بوده است.

از سویی شیوع کرونا در سال‌های قبل بر مقدار دقت مردم و مسئولان به ماموریت های خطیر این وزارتخانه در فراهم سلامتی جامعه، افزوده است و از نظر دیگر به علت ملموس بودن آثار سیاستگذاری‌های بهداشتی بر زندگی مردم، اقشار گوناگون جامعه نتایج تصمیمات مقامات بهداشتی و درمانی سرزمین بر زندگی خود را بیشتر از دیگر حوزه‌ها حس می‌کنند و احتمالا همین حساسیت‌ها، مسیر سختی را از نظر اخذ رای مطمعن از مجلس پیش رو قرار داده باشد.

از ابتدای اغاز به کار مسعود پزشکیان به گفتن رئیس دولت چهاردهم، همانند دیگر وزرا، برای انتخاب وزیر بهداشت نیز کارگروهی متشکل از تعدادی از افراد دانشگاهی و سیاسی و مسئولان اسبق حوزه بهداشت و درمان سرزمین راه اندازی شد و از همان ابتدا با دقت به ترکیب اعضای این کارگروه، نام محمدرضا ظفرقندی به گفتن گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت نقل می‌شد یقیناً در این بین، اسامی برخی دیگر از پزشکان نزدیک به جریان اصلاحات نیز به گوش می‌رسید اما در نهایت، امروز محمدرضا ظفرقندی به گفتن وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معارفه شد.

محمدرضا ظفرقندی کیست؟

ظفرقندی که در بین جامعه پزشکی به گفتن یکی از چهره‌های فعال اصلاح طلب شهرت دارد، متولد فروردین ماه ۱۳۳۷ در محله سرچشمه تهران و جراح عمومی و فلوشیپ جراحی عروق و تروما و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

وی در سال ۱۳۵۵ بعد از تحصیل در مدرسه علوی و شرکت در کنکور، در رشته پزشکی دانشگاه تهران می بود پذیرفته و در سال ۱۳۶۳ از مقطع پزشکی عمومی فارغ التحصیل شد و سپس به تحصیل در رشته تخصصی جراحی به ادامه تحصیل پرداخت و در سال ۱۳۷۰ فلوشیپ جراحی عروق و تروما را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اغاز کرد.

وی اکنون در بیمارستان سینای تهران مشغول به فعالیت است؛ او در دو دوره طی سال‌های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۳ و ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران بوده است. ظفرقندی این چنین از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران را مسئولیت‌دار بوده است.

نگاهی به دیگر اسبق محمدرضا ظفرقندی مشخص می کند که او طی سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ دبیر هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۳ عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی، ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷ رئیس شورای عالی نظام پزشکی و از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ رئیس انجمن علمی ترومای ایران بوده است. او از سال ۹۸ تا بحال رئیس انجمن جراحی عروق ایران نیز بوده است.

انتهای مطلب/

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

 

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار



منبع

Share This Article