شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

کودکان خردسال_آفتاب شرق

مریم یزدانی
4 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

تحقیقات دانشگاه استون مشخص می کند که کودکان خردسال غالباً حرکت غذایی شبیهی با والدین خود نشان خواهند داد و سبک غذا خوردن والدین تأثیر مستقیمی بر نحوه تغذیه آن‌ها دارد.

این مطالعه گفتن می‌کند که والدین با انتخاب‌های غذایی خود می‌توانند نقش مهمی در شکل‌گیری عادات غذایی سالم در فرزندانشان ایفا کنند.

این پژوهش مشخص می کند که والدین می‌توانند از طریق شیوه غذا خوردن خود و این چنین نحوه تغذیه فرزندانشان، به شکل‌دهی رفتارهای غذایی سالم در کودکان پشتیبانی کنند.

ربط مستقیم بین سبک غذا خوردن والدین و حرکت غذایی کودکان

یک تیم به سرپرستی پروفسور «ژاکلین بلیست» در دانشکده روان‌شناسی و مؤسسه سلامت و رشد عصبی دانشگاه استون از والدین خواستند تا حرکت غذایی خود را برسی کنند و ربط بین این رفتارها و رفتارهای غذایی کودکانشان را بازدید کردند.

این تیم والدین را به چهار سبک غذایی تقسیم کردند: غذا خوردن معمولی، غذا خوردن مشتاقانه، غذا خوردن احساسی و غذا خوردن اجتنابی.

افرادی که به سبک غذا خوردن معمولی (۴۱.۴ درصد از نمونه) تعلق داشتند، رفتارهای غذایی افراطی نداشتند.

افرادی که در گروه غذا خوردن مشتاقانه (۳۷.۳ درصد) قرار داشتند، تمایل بسیاری به غذا خوردن در عکس العمل به نشانه‌های غذایی محیط و احساسات داشتند، نه در جواب به سیگنال‌های گرسنگی.

غذا خوران احساسی (۱۵.۷ درصد) نیز در عکس العمل به احساسات غذا می‌خورند، اما به اندازه گروه مشتاق از غذا لذت نمی‌برند.

غذا خوران اجتنابی (۵.۶ درصد) زیاد گزینشی بوده و لذت مقداری از غذا خوردن دارند.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

ربط مستقیم بین حرکت والدین و کودکان به اختصاصی در والدینی با حرکت غذایی مشتاقانه یا اجتنابی مشهود می بود، به طوری که کودکان نیز تمایل به داشتن رفتارهای غذایی شبیه نشان دادند.

والدینی که دارای سبک غذایی مشتاقانه یا احساسی بودند، زیاد تر گمان داشت از غذا برای آرام کردن یا دلجویی از کودک منفعت گیری کنند که این خود علتمی‌شد کودک نیز رفتارهای غذایی مشتاقانه یا احساسی از خود نشان دهد.

در مواردی که والدینی با ویژگی‌های غذایی مشتاقانه یا احساسی مجموعه‌ای متنوع و متعادل از غذاها را اراعه می‌کردند، گمان کمتری وجود داشت که کودک همان حرکت را نشان دهد.

این تحقیق ادامه تحقیقات قبلی این تیم است که چهار نوع مهم حرکت غذایی در کودکان را شناسایی کرده و ربط بین راه حلهای تغذیه والدین و این ویژگی‌ها را بازدید کرده است.

دکتر ابیگیل پیکارد، محقق ارشد این پروژه می‌گوید: «والدین تأثیر بسیاری بر حرکت غذایی کودکان دارند، اما در عین حال این زمان عالی را دارند که از سنین پایین رژیم غذایی متعادل و عادات غذایی سالم را در فرزندان خود ترویج کنند. به این علت، مهم است که بفهمیم سبک غذایی والدین چطور با سبک غذایی کودکانشان مرتبط است و چه عواملی می‌توانند اصلاح شوند تا به تحکیم روابط سالم با غذا پشتیبانی کنند.»

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

TAGGED:
Share This Article