به گزارش آفتاب شرق
آنتی اکسیدان حاضر در پیاز، کورستین، میتواند به گفتن یک ضد التهاب عمل کند که امکان پذیر به التهاب مری پشتیبانی کند. با این حال، شواهدی نیز وجود دارد که مشخص می کند پیاز میتواند اثرات ناخوشایند رفلاکس را افزایش دهد و امکان پذیر سوزش سر دل و گاز را تشدید کند که امکان پذیر تأثیر منفی بر فعالیت مری شما داشته باشد.
اما برخی دیگر از کارشناسان نیز اعتقاد دارند: رفلاکس اسید شایع ترین علت بیماری التهاب مری است. پیاز اسفنکتر تحتانی مری را شل می کند و علترفلاکس اسید و بدتر شدن مری می شود. به این علت افراد مبتلا به مری باید از خوردن پیاز خودداری کنند.
اگر از التهاب مری رنج میبرید، خوردن پیاز خام پیشنهاد نمیشود. علت آن این است که پیاز علتسوزش اپی گاستر و سوزش سر دل و اختلال در کارکرد اسفنکتر تحتانی مری در برخی افراد میشود.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی