شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

بحران سرطان در مردان_آفتاب شرق

مریم یزدانی
2 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

به نقل از هلث‌دی‌نیوز، «هابتامو ملی بیزویهو»، نویسنده مهم این مطالعه از دانشگاه کوئینزلند استرالیا، او گفت: «یک همکاری ملی و بین‌المللی، و این چنین یک رویکرد هماهنگ چندبخشی، برای بهبود نتایج جاری سرطان و معکوس کردن افزایش پیش‌بینی‌شده بار سرطان تا سال ۲۰۵۰ الزامی است.»

بیزویهو در یک نشریه خبری افزود: «اجرا و گسترش پوشش همگانی سلامت و گسترش زیرساخت‌های بهداشتی و تشکیل دانشکده‌های پزشکی با بودجه عمومی و بورسیه‌های تحصیلی برای آموزش کارکنان پزشکی و بهداشت عمومی می‌تواند مراقبت و برابری سرطان را بهبود بخشد».

تیم او با روی آوردن به داده‌های رصدخانه جهانی سرطان، بیشتر از ۳۰ نوع سرطان گوناگون را در ۱۸۵ سرزمین و منطقه در سراسر جهان تجزیه و تحلیل کرد تا پیش بینی‌های خود را انجام دهد.

در ماه فوریه، سازمان جهانی بهداشت بیشتر از ۳۵ میلیون مورد تازه سرطان را تا سال ۲۰۵۰ پیش بینی کرد که ۷۷ درصد افزایش نسبت به ۲۰ میلیون مورد تخمینی پیش بینی شده در سال ۲۰۲۲ است. این نظرسنجی هم مردان و هم زنان را در ۱۱۵ سرزمین مورد بازدید قرار داد.

گزارش سازمان جهانی بهداشت مشخص می کند که عوامل بسیاری امکان پذیر به افزایش خطر در آینده دامن بزند، از جمله:

پیری و رشد جمعیت

تغییرات در قرارگیری افراد در معرض عوامل خطر محیطی، بویژه آلودگی هوا

مصرف دخانیات و الکل

چاقی

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

در آخرین مطالعه، محققان این چنین به سیگار کشیدن و مصرف الکل به گفتن عوامل خطر قابل تعدیل اشاره کردند که در بین مردان رایج است.

نویسندگان مطالعه اضافه کردند، عوامل فرد دیگر که امکان پذیر به توضیح این که چرا مردان در قیاس با زنان با نرخ بالاتری از سرطان مواجه می باشند، پشتیبانی کند، شراکت کمتر در فعالیت‌های پیشگیری از سرطان و منفعت گیری ناکافی از غربالگری و درمان است.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article