به گزارش آفتاب شرق
شهرام صیادی در او مباحثه با خبرنگار تسنیم در کرج اظهار داشت: این خمیر انقلابی که برای اولین بار در دنیا ساخته شده است، با همانندسازی دقیق بافت دندان، امکان آموزش عملی و مکر برای آموزش پزشکی را میکند و در عین حال، دندانها و درمانهای محیطی را به شدت افت میدهد.
صیادی در ادامه گفت: پزشکان دندانپزشکی برای آشنایی با دندانپزشکی از مواد همانند گچ و موم منفعت گیری میکنند که این مواد علاوه بر سختی زیاد و عدم منفعت گیری از مواد ترمی واقعی، به محیط زیست قابل توجهی میکنند و گمان شکستن مثالها نیز زیاد بالا می بود. در نتیجه، دانشجویان نمیتوانستند مطالعه را به دفعات تکرار کنند و درستی را از آناتومی دندان اشکار کنند.
او گفت: خمیر آموزشی تازه، با ویژگیهای خاص به فرد خود، این چالشها را تحلیل کرده است. این خمیر زیاد نرم و قابل قبول بوده و به راحتی شکل میگیرد و دانشجویان میتوانند با منفعت گیری از این خمیر، چندین دفعه و چندین دفعه شکل دندان را تشکیل کنند و به طور کامل آناتومی آن را آموزش ببینند. این چنین، این خمیر به علت قیمت پایین و قابل منفعت گیری مکرر، زیاد مقرون به صرفه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان فرمود: این خمیر با بافت دندان طبیعی زیاد شباهت دارد و به دانشجویان امکان میدهد تا لمس و کار با مواد واقعی را توانایی کنند و دانشجویان میتوانند به راحتی شکلهای دندانهای گوناگون را با این خمیر بسازند و اصلاح کنند.
وی در گفتن دیگر مزایای این خمیر گفت: این خمیر علاوه بر آموزش دندانپزشکی، برای آموزش آناتومی دندان به دانشآموزان مدارس و دیگر گروههای سنی نیز قابل منفعت گیری است.
صیادی در آخر او گفت: با دقت به امکانات زیاد خمیر آموزشی تازه، میتوان انتظار داشت که این اختراع تحولی عظیم در آموزش دندانپزشکی تشکیل کند. این خمیر میتواند به گفتن یک ابزار آموزشی استاندارد در دانشگاههای علوم پزشکی و مدارس دندانپزشکی منفعت گیری شود و به بهبود کیفیت آموزش و پرورش دندانپزشکان آینده پشتیبانی کند.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع