به گزارش آفتاب شرق
غزاله اسلامیان او گفت: بر پایه راهنماهای تغذیهای دنیا، حداکثر مقدار قند ساده دریافتی برای افراد سالم ۱۰ درصد کالری روزانه تعیین شده است. برای مثالً در یک فرد غیردیابتی که نیاز کالری روزانه وی ۲۰۰۰ کیلوکالری است، حداکثر قند ساده دریافتی روزانه ۵۰ گرم برآورد شده است.
او گفت: به پیشنهاد انجمن قلب آمریکا نیز دریافت قندهای ساده برای زنان به مقدار ۱۰۰ کالری روزانه (۲۵ گرم) و برای مردان ۱۵۰ کالری روزانه (۳۵ گرم) مجاز است.
اسلامیان خاطرنشان کرد: هر حبه قند معادل پنج گرم قند ساده و هر قاشق غذاخوری شکر نیز معادل ۱۵ گرم قند ساده است.
وی با اشاره وجود قند در مواد غذایی صنعتی، او گفت: برخی از مواد غذایی صنعتی، طعم شیرینی ندارند اما حاوی قند می باشند همانند سُس قرمز یا کچاپ که هر قاشق غذاخوری آن حاوی چهار تا پنج گرم قند است.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی