به گزارش آفتاب شرق
به گزارش پایگاه آمریکایی «Eat This, Not That»، احتمالا بر فردی اهمیت زیاد مصرف ویتامین D نهان نباشد؛ اما رازی در این خصوص وجود دارد تا بتوانید از این مکمل قوی به درستی منفعتمند شوید.
منفعت گیری از مولتی ویتامین یا تعداد انگشتشماری از مکملها به شکل روزانه همانند یک پیروزی در نگه داری و مراقبت از خود به نظر میرسد. این مسأله خصوصا وقتی که شما ویتامین D را به گفتن یک نوع رژیم غذایی به حساب آورید، درستتر به نظر خواهد رسید.
با این حال، یک متخصص تغذیه آمریکایی میگوید در صورتی که شما مکمل ویتامین D را با گروه مهمی از غذاها ترکیب نکنید، به گمان زیاد قادر نخواهید می بود تا بدن خود را برای جذب خواص گسترده این ویتامین فعال کنید.
این در حالی است که مطابق اظهار مایو کلینیک – از معتبرترین مراکز و دانشگاههای علوم پزشکی جهان- افراد بین یک تا ۷۰ سال باید روزانه ۶۰۰ یکای بین المللی (IU) ویتامین D مصرف کنند. بعد از ۷۰ سالگی، این مقدار باید به ۸۰۰ (IU) افزایش یابد.
اگر شما از کسپول ویتامین D برای رسیدن به مقدار مصرف مورد نیاز خود منفعت میبرید، این عاقلانه است؛ اما علم میگوید شما باید این کپسول را با چیز فرد دیگر مصرف کنید.
همانطوری که پایگاه «MindBodyGreen» مینویسد، ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است. این بدان معناست که بر خلاف دیگر ویتامینها، این ویتامین در صورت همراه شدن با آب، در آن حل نمیشود. در عوض باید با چربی جفت شود تا به درستی در بدن توزیع و جذب شود.
به حرف های این کارشناس تغذیه، یک کلید مهم در این عرصه، آن است که چربی که در کنار ویتامین D مصرف میکنید، باید چربی سودمند باشد. او از روغن زیتون، آووکادو و کتان به گفتن مثالهایی از چربیهای سالم نام میبرد.
اما چه مقدار چربی ملزوم است؟
یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داد که غذاهای حاوی نزدیک به ۱۰ گرم چربی امکان پذیر جذب ایده آل ویتامین D را حمایتکنند. بعد چند برش ماهی قزل آلا دودی یا یک مشت کوچک آجیل یا یک قاشق غذاخوری کره آجیل طبیعی که در اسموتی صبح شما مخلوط شده باشد، میتواند سودمند به نظر برسد.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی