شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

کلسترول تخم‌مرغ؛ زیان اور یا سودمند؟_آفتاب شرق

مریم یزدانی
3 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

برخی از این غذاها حتی مملو از مواد مغذی مهم می باشند.

در اینجا توضیح داده می‌شود که چرا نباید از کلسترول ترسید و از خوردن کدام غذاهای با کلسترول بالا نباید اجتناب کرد؟

تخم مرغ

تخم مرغ یکی از مغذی‌ترین غذاهایی است که می‌توانید بخورید، به‌اختصاصی به گفتن منبع پروتئین. یک تخم مرغ بزرگ ۵۰ گرم کلسترول دارد. تحقیقات مشخص می کند که خوردن تخم مرغ کامل امکان پذیر کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) که محافظ قلب است را افزایش دهد. این کلسترول این چنین به گفتن کلسترول «خوب» شناخته می‌شود. خوردن یک تا ۲ تخم مرغ در روز برای افراد سالم کاملاً بی‌زیان است.

 پنیر

یک تکه (۲۲ گرم) پنیر سوئیسی نزدیک به ۲۰ میلی‌گرم کلسترول دارد و علاوه بر آن منبع خوبی از کلسیم و دیگر مواد مغذی است. یک مطالعه ۱۲ هفته‌ای روی ۱۳۹ نفر نشان داد که خوردن ۸۰ گرم پنیر پرچرب در روز به اندازه همین مقدار نان و مربا، کلسترول بد که به آن ‌LDL نیز حرف های می‌شود را افزایش نمی‌دهد.

استیک گاوهای پرورش یافته در مرتع

به گزارش دویچه وله، استیک این گاوها سرشار از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. مقدار کلسترول این نوع استیک نسبت به گوشت گاو پروار شده کمتر بوده و حاوی مقدار قابل توجهی اسیدهای چرب امگا ۳ است که خواص ضدالتهابی دارند.

یک وعده (۱۱۳ گرم) استیک گاوهای مرتع نزدیک به ۶۲ میلی‌گرم کلسترول دارد.

ماهی ساردین

ساردین علاوه بر این که سرشار از مواد مغذی است، منبع پروتئینی مناسبی است. یک وعده (۹۲ گرم) از این ماهی ریز حاوی ۱۳۱ میلی‌گرم کلسترول است.

ماست پر چرب

ماست پرچرب یک غذای غنی از کلسترول و سرشار از مواد مغذی است. یک فنجان (۲۴۵ گرم) ماست پرچرب حاوی ۳۱.۸ میلی گرم کلسترول است. مطالعات نشان داده که محصولات لبنی تخمیری و پرچرب کلسترول LDL و سختی خون را افت داده و تبدیل افت خطر سکته مغزی، بیماری قلبی و دیابت خواهد شد.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article