شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

هدفگذاری صادرات یک میلیارد دلاری دارو و مانع ها صادرات_آفتاب شرق

مریم یزدانی
4 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

به گزارش خبرنگار اجتماعی ، محمد عبده زاده امروز در نشست خبری نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما (دارو و صنایع وابسته) اظهار کرد: مقصد‌گذاری برنامه هفتم گسترش، این است که سالانه به مقدار یک میلیارد دلار در حوزه دارو صادرات داشته باشیم.

او گفت: شرکت‌ها برای صادرات دارو باید زیرساخت‌های قوی و به‌روز داشته باشند و در همین جهت در برنامه هفتم گسترش اصرار شده که بازسازی و نوسازی صنایع داروسازی باید انجام شود. اکنون زیرساخت‌های دارویی سرزمین به شدت فرسوده است و نیاز به بازسازی دارد‌ و اگر این اتفاق رخ دهد صادرات نیز افزایش می‌یابد و درآمدزایی خوبی از کشورهای همسایه خواهیم داشت.

رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی تصریح کرد: در وزارت بهداشت بیشترین برتری بر تامین داروی داخل سرزمین است و هیچ مدیری را بابت عدم صادرات دارو مواخذه نمی‌کنند و به همین علت صادرات، برتری اول سازمان غذا و دارو نیست.

در ادامه عبدالله پور، عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی درمورد مانع ها صادرات دارو اظهار کرد: برای این که هر گونه صادرات دارویی از ایران به دیگر کشورها انجام شود باید مجوز از طرف سازمان غذا و دارو صادر شود به همین علت اگر دارویی در داخل سرزمین با افتروبه رو باشد سازمان غذا و دارو برای آن مجوز صادرات صادر نمی‌کند و همین امر از مانع ها صادرات به حساب می اید. 

او گفت: مشکل دومی که وجود دارد انتقال پول است. مانع بعدی از بین بردن ضمانت ارزی است که تعداد بسیاری از شرکت‌ها دچار آن می باشند. نوشته دیگر قوانین و استانداردهای واردات داروی دیگر کشورهاست، ما می‌توانیم صادرات خوبی داشته باشیم اما این که سهم ما در صادرات دارو به برخی کشورها زیاد تر و در برخی کمتر است بستگی به قوانین غذا و داروی کشورها دارد.

در ادامه کبریایی زاده، رئیس سندیکای تولیدکنندگان مکمل درخصوص نمایشگاه ایران فارما فرمود: یکی از اتفاقات خوبی که در ایران فارما افتاده است وجود دانشجویان، اساتید و شرکت‌های دارویی است. در طول دوران برگزاری نهمین نمایشگاه ایران فارما برای دانشجویان داروسازی زمان‌هایی تشکیل شده تا در خصوص آینده شغلی خود با دید بازتری تصمیم بگیرند.

او گفت: در یکی از نشست‌هایی که امروز برگزار شد، بیشتر از ۲۰۰ دانشجو رشته داروسازی از سراسر سرزمین  در آن حاضر شده و اساتید و تولیدکنندگان در خصوص آینده شغلی این رشته با آنها سخن بگویید کرده و توضیح داده‌اند که در حیطه‌های گوناگون صنعت دارو چطور می توانند فعالیت داشته باشند.

به گزارش تسنیم، نهمین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (ایران فارما) از ۱۱ مهرماه با وجود ۷۳۷ شرکت داروسازی داخلی و خارجی در مصلی امام خمینی (ره) اغاز به کار کرده و تا ۱۳ مهرماه ادامه خواهد یافت.

انتهای مطلب/

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار



منبع

Share This Article