سخت گیری سازمان غذا و دارو برای فرآورده های غذایی برگشتی_آفتاب شرق

مریم یزدانی
2 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

به گزارش گروه اجتماعی ، عبدالعظیم بهفر با اشاره به سخت‌گیری‌های سازمان‌های نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی اظهار کرد: محموله‌های غذایی که برگشت داده خواهد شد، عمدتاً به علت مشکلاتی همانند آلودگی‌های میکروبی، منفعت گیری از مواد افزودنی غیرمجاز، باقیمانده سموم شیمیایی و عدم مراعات شرایط نگهداری می باشند.

او گفت: آلودگی‌های میکروبی از جمله وجود باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها همانند سالمونلا و اشریشیا کلی، یکی از دلایل مهم برگشت محصولات است که می‌تواند خطرات جدی برای سلامت مصرف‌کنندگان تشکیل کند. این چنین، منفعت گیری از مواد نگهدارنده یا افزودنی‌های غیرمجاز و یا بیشتر از حد مجاز، جهت مشکلات بسیاری در سلامت فرآورده‌ها می‌شود.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو این چنین به مسائل فرد دیگر همچون مواد آلرژن بدون برچسب، عدم مراعات تاریخ انقضا و آلودگی‌های فیزیکی همانند وجود اجسام خارجی اشاره کرد و او گفت: عدم اراعه اطلاعات کامل و صحیح روی بسته‌بندی یا منفعت گیری از مواد خام غیر استاندارد نیز از جمله عواملی است که می‌تواند تبدیل برگشت محموله‌ها و حتی جریمه‌ها و توقف تشکیل شود.

وی پافشاری کرد: سازمان غذا و دارو به شدت با موارد تخلف برخورد خواهد کرد و تولیدکنندگان موظفند معیارهای بهداشتی و استانداردهای ملزوم را در همه مرحله های تشکیل و بسته‌بندی مراعات کنند تا سلامت عمومی نگه داری شود برای پیشگیری از این چالش‌ها، سازمان غذا و دارو در رابطه فراورده‌های برگشتی ضوابط سخت‌گیرانه‌ همانند ضوابط وارداتی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی اعمال می‌کند تا از سلامت و ایمنی محصولات مطمعن حاصل شود و موارد تخلف به شدت پیگیری و برخورد خواهد شد.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

اخبار تکنولوژی

کسب وکار



منبع

Share This Article