به گزارش آفتاب شرق
به گزارش گروه اجتماعی ، عبدالعظیم بهفر با اشاره به سختگیریهای سازمانهای نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی اظهار کرد: محمولههای غذایی که برگشت داده خواهد شد، عمدتاً به علت مشکلاتی همانند آلودگیهای میکروبی، منفعت گیری از مواد افزودنی غیرمجاز، باقیمانده سموم شیمیایی و عدم مراعات شرایط نگهداری می باشند.
او گفت: آلودگیهای میکروبی از جمله وجود باکتریها، ویروسها و قارچها همانند سالمونلا و اشریشیا کلی، یکی از دلایل مهم برگشت محصولات است که میتواند خطرات جدی برای سلامت مصرفکنندگان تشکیل کند. این چنین، منفعت گیری از مواد نگهدارنده یا افزودنیهای غیرمجاز و یا بیشتر از حد مجاز، جهت مشکلات بسیاری در سلامت فرآوردهها میشود.
مدیرکل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو این چنین به مسائل فرد دیگر همچون مواد آلرژن بدون برچسب، عدم مراعات تاریخ انقضا و آلودگیهای فیزیکی همانند وجود اجسام خارجی اشاره کرد و او گفت: عدم اراعه اطلاعات کامل و صحیح روی بستهبندی یا منفعت گیری از مواد خام غیر استاندارد نیز از جمله عواملی است که میتواند تبدیل برگشت محمولهها و حتی جریمهها و توقف تشکیل شود.
وی پافشاری کرد: سازمان غذا و دارو به شدت با موارد تخلف برخورد خواهد کرد و تولیدکنندگان موظفند معیارهای بهداشتی و استانداردهای ملزوم را در همه مرحله های تشکیل و بستهبندی مراعات کنند تا سلامت عمومی نگه داری شود برای پیشگیری از این چالشها، سازمان غذا و دارو در رابطه فراوردههای برگشتی ضوابط سختگیرانه همانند ضوابط وارداتی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی اعمال میکند تا از سلامت و ایمنی محصولات مطمعن حاصل شود و موارد تخلف به شدت پیگیری و برخورد خواهد شد.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع