به گزارش آفتاب شرق
به گزارش خبرنگار اجتماعی ، یک سال از دعوا هولناک رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه میگذرد؛ جنایتی که تبدیل شهید شدن بیشتر از ۸۰۰ تن از غیرنظامیانی شد که برای در امان ماندن از حملات این رژیم کودککش به بیمارستان پناه برده بودند. انتشار کردن تصاویر نسلکشی وحشتناک رژیم صهیونیستی در غزه با عکس العمل سازمانهای بینالمللی روبه رو شد؛ از جمله تدروس ادهانوم؛ دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، که این دعوا را به شدت محکوم کرد.
در نوامبر ۲۰۲۳، ارتش اسرائیل بیمارستان الشفای غزه، بزرگترین مرکز درمانی این ناحیه، را به طور کامل محاصره کرد و بیماران و کادر درمان را مقصد حملات خود قرار داد. دهها بیمار به علت قطع مراقبتهای پزشکی جان خود را از دست دادند.
با وجود محکومیت این عمل های ددمنشانه، نیروهای رژیم صهیونیستی در ماه مارس سال جاری نیز دو بیمارستان دیگر در غزه را محاصره کرده و با دعوا به این بیمارستانها، تیمهای پزشکی و اکثر بیماران و آوارگانی را که در آنجا پناه گرفته بودند، به خروج ناچار کردند.
با گذشت بیشتر از یک سال از تشدید جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم جنایتکار در برابر هیچیک از سازمانهای بینالمللی پاسخگو نبوده است. در آخرین عمل جنایتکارانه خود، بیمارستان صحرایی ایران در مرز سوریه و لبنان را مورد هجوم وحشیانه قرار داد و آن را بمباران کرد.
بر پایه اظهار رئیس جمعیت هلال احمر ایران، این بیمارستان ۵۶ تخته و حاوی مقادیر بسیاری از اقلام دارویی، غذایی و زیستی می بود که برای پشتیبانی به مجروحان و آوارگان آماده شده می بود. اما همه این اقلام با اصابت ۱۱ موشک رژیم صهیونیستی بهطور کامل از بین رفتند و انبار دارویی و تعدادی از آمبولانسها نیز مورد اصابت قرار گرفتند.
قوانین بینالمللی درمورد دعوا نظامی به بیمارستانها چه میگوید؟
بر پایه ماده ۱۸ کنوانسیون چهارم ژنو، «بیمارستانهای غیرنظامی که برای پرستاری بیماران و معلولین و زنان راه اندازی خواهد شد در هیچ موردی نباید طرف دعوا قرار گیرند بلکه در هر زمان باید توسط دول متخاصم محترم شمرده و حمایتشوند.»
عمل رژیم صهیونیستی جنایت جنگی است
کاظم غریبآبادی؛ دبیر ستاد حقوق بشر، دعوا رژیم صهیونیستی به بیمارستان صحرایی ۵۶ تختخوابی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در سوریه به همراه انبار داروی آن را به شدت محکوم کرد و آتش زدن آن را مانع جدی در تامین خدمات بشردوستانه و یک جنایت جنگی دانست.
این چنین نماینده ایران در سازمان ملل، طی نامهای به شورای امنیت دعوا تروریستی اسرائیل علیه بیمارستان هلال احمر کشورمان در سوریه را به شدت محکوم کرد و نوشت: «این دعوا هولناک به پشتیبانیهای بشردوستانه نقض آشکار حقوق بینالملل و کاری هولناک علیه کوششهایی است که با مقصد نجات جان انسانها انجام میشود.»
وی در این نامه افزوده است: «این تأسیسات که در مرز سوریه و لبنان واقع شده می بود، شامل تجهیزات حیاتی بشردوستانه از جمله ۲۰۰ تخت بیمارستانی، یک بیمارستان صحرایی کاملاً تجهیزبه ۵۶ تخت و تجهیزات پزشکی پیشرفته، واحدهای تشکیل اکسیژن، اقلام مهم پزشکی، دو دستگاه نانوایی سیار، مواد غذایی و آب آشامیدنی، ۵۰۰۰ بسته غذایی و دیگر مواد الزامیِ پناهگاهی می بود.
این تأسیسات بشردوستانه توسط هلال احمر ایران، فقطً برای اراعه پشتیبانیهای حیاتی به غیرنظامیان آواره لبنانی و قربانیان تجاوز بیوقفه و وحشیانه رژیم اسرائیل تأسیس شده می بود و بهگفتن راه نجات حیاتی برای افرادی که از این چنین جنایاتی رنج میبرند، عمل میکرد.
در آخر این نامه آمده که جمهوری اسلامی ایران از شورای امنیت خواست میکند که این جنایت هولناک را به شدیدترین شکل ممکن محکوم کرده و عمل های سریع و قاطع برای جلوگیری از نقضهای زیاد تر توسط رژیم صهیونیستی اتخاذ نماید.»
سازمانهای بینالمللی به جز ابراز همدردی کاری نمیکنند
متأسفانه علیرغم شعارهای بشردوستانهای که سازمانهای جهانی خواهند داد، عمل بازدارندهای برای جلوگیری از این جنایتها صورت نمیپذیرد.
این نوشته مورد گله های وزیر قبل بهداشت نیز قرار گرفت و وی در دیدار با حنان حسن بلخی؛ مدیرکل دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت او گفت: در یورش وحشیانه صهیونیستها به غزه، مطمعن مردم و کشورها نسبت به سازمانهای بینالمللی افت یافت، چراکه این سازمانها جز اظهار همدردی، هیچ عمل مؤثری انجام نمیدهند.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع