به گزارش آفتاب شرق
این مطالعه، یک ترکیب فعال زیستی تازه به نام سارمنتوزین را به گفتن بازدارنده اولیه آنزیمهای MAO-B در مغز انسان بعد از مصرف محصولات انگور سیاه شناسایی کرد.
دانشمندان مؤسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزیلند انها گفتند: «آنزیمهای MAO-B مواد شیمیایی مهمی همانند دوپامین را در مغز تجزیه میکنند که نقش کلیدی در خلق و خو و کارکرد ذهنی دارد.»
مولکول تازه سارمنتوزین برای منفعت گیری در جهت بهبود خلق و خو و کارکرد شناختی به ثبت رسیده است.
«دومینیک لومیوز»، سرپرست این مطالعه در تحقیقات گیاهی و غذایی، او گفت: «در حالی که مطالعات قبلی مشخص می کند که مهار MAO-B با بیواکتیوهایی غیر از آنتوسیانینها در انگور فرنگی سیاه مرتبط است، تا قبل از این مطالعه دانشمندان سارمنتوزین را بهگفتن عامل مهم فعال زیستی در پشت این کارکرد شناسایی نکرده بودند.»
زیاد تر بدانید: دلایل ضعف و خستگی بدن سپس از مصرف آنتی بیوتیک
بر پایه نتایج آزمایش خون، سارمنتوسین یک مهارکننده قوی MAO-B می بود که به طور مؤثری فعالیت آنزیم را افت داد و از نگه داری دوپامین که به خلق و خو و کارکرد شناختی پشتیبانی میکند، حمایتکرد.
لومیوز او گفت: «ما مهار MAO-B را در هر شرکتکنندهای که محصولات انگور سیاه حاوی سارمنتوزین مصرف میکردند مشاهده کردیم.»
محققان بر اهمیت این کشف برای هر دو قسمت علمی و تجاری اصرار کردند.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی