به گزارش آفتاب شرق
به گزارش خبرنگار اجتماعی ، احمد نجاتیان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در جواب به سوال خبرنگار تسنیم درمورد فعالیت مراکز بدون مجوز مراقبت پرستاری در منزل و نحوه نظارت بر این مراکز اظهار کرد: این یک معضل جدی است و تولیت نظام سلامت باید به این قضیه ورود جدی کند. اکنون با چند دسته شرکتهای اراعهدهنده خدمات پرستاری روبه رو هستیم: دسته اول شرکتهای مجاز می باشند که مراقبتهای بالینی در منزل را اراعه خواهند داد و وزارت بهداشت آنها را قبول کرده و دارای مسئول فنی می باشند و در روبه رو کارکرد خود پاسخگو میباشند. این مراکز معتبرترین گزینهها برای اراعه خدمات پرستاری در منزل محسوب خواهد شد.
او گفت: دسته دوم مراکزی می باشند که از سازمان بهزیستی تحت گفتن مراقبت سالمند در منزل مجوز میگیرند. این مراکز تخصصی ندارند و فقط کارهای خدماتی انجام خواهند داد و نباید با سالمندان بیمار ربط داشته باشند. ماموریت آنها فقطً اراعه برخی خدمات اولیه همانند پخت و پز و نظافت است؛ اما اگر سالمندی نیاز به خدمات تخصصی برای درمان بیماری داشت، باید از مراکز دارای مجوز وزارت بهداشت خدمات را دریافت کند.
رئیس سازمان نظام پرستاری او گفت: نوع فرد دیگر از شرکتها نیز از ثبت شرکتها مجوز میگیرند که به گفتن شرکتهای خدماتی شناخته خواهد شد. متأسفانه این شرکتها داخل حوزه اراعه خدمات درمانی به سالمندان نیز شدهاند و پزشک و پرستار به منازل میفرستند، در حالی که هیچکس در روبه رو کارکرد آنها پاسخگو نیست.
نجاتیان پافشاری کرد: باید همکاری و وحدت نظری در سطح حاکمیت برای تعیین تکلیف این مراکز اتفاق بیفتد. ما در حال راهاندازی بخشی در سایت سازمان نظام پرستاری هستیم که بتوان استعلام پرستار بودن افراد را انجام داد. وزارت بهداشت نیز باید از طریق دانشگاههای علوم پزشکی، مراکز مجاز را معارفه کند و فهرست مراکز مجازی که از وزارت بهداشت مجوز میگیرند را اظهار نماید تا با مراکزی که این خدمات را به طور غیرمجاز اراعه خواهند داد، برخورد شود.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع