جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴

با این غذاها حافظه خود را تحکیم کنید_آفتاب شرق

مریم یزدانی
1 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

با نوشیدن این آبمیوه طبیعی، خطر از دست دادن حافظه را تا ۴۷ درصد افت دهید.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن منظم آب پرتقال با افت ۴۷ درصدی خطر مشکلات حافظه ناشی از افزایش سن مرتبط است.

میوه‌هایی همانند توت، سبزیجات نارنجی و قرمز و سبزیجات برگدار نیز امکان پذیر به محافظت در برابر از دست دادن حافظه پشتیبانی کنند.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

Share This Article