منفعت گیری از “ماکروفر” خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد؟_آفتاب شرق

مریم یزدانی
3 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

غزاله اسلامیان در او مباحثه با خبرنگار اجتماعی با گفتن این‌که سرطان یکی از با اهمیت ترین علل مرگ و میر در جهان و ایران است، اظهار کرد: تعداد بسیاری از سرطان‌ها با پیروی از سبک زندگی سالم و افزایش فعالیت بدنی قابل پیشگیری می باشند. علاوه بر این مراعات برخی نکات تغذیه‌ای همانند انتخاب درست راه حلهای پخت و پز می‌تواند در پیشگیری از سرطان‌ها مؤثر باشد.

منفعت گیری از ماکروفرها خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟

او گفت: بر پایه آخرین شواهد علمی گزارش شده در راهنمای بالینی پیشگیری از سرطان که توسط انجمن سرطان آمریکا انتشار شده است، ماکروفرها نوعی تشعشعات الکترومغناطیسی غیریونیزه می باشند و منفعت گیری از آن‌ها در پخت و پز، خطر ابتلا به سرطان را افزایش نمی‌دهد.

کبابی کردن غذاها می‌تواند برای سلامتی زیان اور باشد؟

اسلامیان فرمود: در روبه رو، راه حلهای پخت و پز شامل کبابی کردن، دودی کردن یا سرخ کردن گوشت‌ها (به‌اختصاصی گوشت‌های قرمز) در دمای بالا می‌تواند علتواکنش‌های شیمیایی شود که تبدیل راه اندازی ترکیبات سرطان زایی به نام “آمین‌های هتروسیکلیک” می‌شود.

بهترین ظروف برای گرم کردن غذا در ماکروفر

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه گفت: از ظروف پلاستیکی که حاوی فتالات‌ها یا ترکیبات فنلی (بیسفنول A) می باشند برای گرم کردن غذا در ماکروفر نباید منفعت گیری کرد. فتالات‌ها و ترکیبات فنلی به گفتن سرطان‌زاهای احتمالی طبقه‌بندی شده‌اند. در صورتی که از این ظروف برای منفعت گیری در ماکروفر منفعت گیری شود، این ترکیبات سرطان‌زا از ظروف پلاستیکی آزاد شده و در صورت مصرف متداول می تواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی او گفت: نظر می‌شود از ظروف شیشه‌ای پیرکس و یا ظروف مخصوص منفعت گیری در ماکروفر برای گرم کردن غذا منفعت گیری شود. این چنین پیشنهاد می‌شود افراد در زمان روشن بودن ماکروفر، نزدیک آن نایستند.

انتهای مطلب/

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار



منبع

Share This Article