به گزارش آفتاب شرق
به گزارش خبرنگار اجتماعی ، عباس کبریایی زاده امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: قسمت قابل توجهی از مکملها در ایران داخل میشود و یک بازار سوداگرانهای را نیز راه اندازی میداد یعنی تعداد بسیاری واردکننده از مناطق گوناگون دنیا این مکنلها را داخل میکردند. با همتی که به وسیله شرکتهای تولیدکننده دارو در سرزمین رقم خورد همه مکملهای مصرفی در سرزمین تشکیل داخل است و این ظرفیت و توانمندی را باید به سرزمین تبریک بگوییم چون سبد بزرگی از مکملها در داخل سرزمین در حال تشکیل است و با کیفیتهای قابل قبول و قابل رقابت اراعه میشود.
او گفت: اگر از ظرفیتهای حاضر به نحوی با لیاقت منفعت گیری کنیم زمانسازی صادراتی فراهم میکند. امروز یکی از دغدغههای بزرگ ما در سندیکا تشکیل فصتهایی است که شرکتهای تولیدکننده بتوانند به کشورهای خارجی صادرات داشته باشند. امیدواریم دولت با تلاش برای شکلگیری روابط بانکی – که یکی از عوامل محدودکننده صادرات است- امکان گسترش صادرات را نیز رقم بزند.
او همین طور گفت: در سالهای قبل و کمتر از یک دهه پیش که تشکیل و واردات در کنار هم انجام میشد مقدار ارزبری مکملها ۴۵۰ میلیون دلار می بود اما در سال آینده کل وابستگی ارزی برای تشکیل مکملها نزدیک به ۱۴۰ میلیون دلار است که گواه این است که نه تنها با یک سوم ارزبری، نیاز سرزمین تامین شده بلکه میتواند ارزآوری نیز داشته باشد.
کبریایی زاده درمورد سلامت مکملهای ایرانی او گفت: در تعداد بسیاری از کشورهای دنیا بازار مکملها بازاری است که در محدوده فرآوردههای غذایی تعریف میشود و نظارتهای سختگیرانه ای روی آنها وجود ندارد در حالی که در ایران مکملها معادل دارو در نظر گرفته خواهد شد و وزارت بهداشت فرآیند سختگیرانهای درمورد این محصولات دارد و شبکه نظارتی بر مکملها، همانند دارو است یعنی اراعه مکملها فقط در داروخانهها از سوی شرکتهای توزیع دارو انجام میشود. این نوشته سلامت زنجیره تامین مکملها را ضمانت میکند.
رئیس سندیکای تولیدکنندگان مکملهای رژیمی و غذایی ایران فرمود: در سرزمین ناظر شکلگیری بازار موازی قاچاق نیز هستیم و بخشی از مکملهای قاچاق هم توسط شبکه های ماهوارهای تبلیغ خواهد شد و به علت اهمال نهادهای مسئول در مقابله با کالاهای قاچاق، ناظر ورود مکملهای قاچاق به بازار هستیم که اثبات سلامت آنها صورت نگرفته است قسمت عمده ای از این محصولات قاچاق مکملهای ورزشی می باشند و قسمت قابلتوجهی از مصرف باشگاهها از بازار قاچاق در حال تامین است. شواهدی نیز وجود دارد که تعداد بسیاری از این مکملهای ورزشی که به اسم مکملهای برند معتبر اراعه خواهد شد در کشورهای همسایه نظیر پاکستان و امارات پر خواهد شد.بی توجهی وزارت ورزش به حوزه مکملها علتشده ما امکان این که بتوانیم سلامت این فرآوردهها و دسترسی ورزشکاران به این محصولات را ضمانت کنیم وجود ندارد.
وی تصریح کرد: یکی از گله هایهایی که تولیدکنندگان مکملهای ورزشی در ایران دارند این است که با اندوختهگذاریهای بسیاری که در این عرصه صورت گرفته و علیرغم وجود ۱۲ تولیدکننده مکملهای ورزشی در داخل سرزمین، محصولات قاچاق در حال اراعه در بازار می باشند و به نظر میرسد اراعه این محصولات سازمانیافته باشد چون با حجم بسیاری از این مکملهای قاچاقی، نمیتوان او گفت که این مکملها چمدانی داخل سرزمین می شوند و نشانگر وجود یک شبکه سازمانیافته است.
این خبر تکمیل میشود…
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع