شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

کمتر از۲۰۰۰۰۰ مبتلا به هپاتیت C در کشور_آفتاب شرق

مریم یزدانی
3 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

دکتر رشید رمضانی؛ رئیس واحد مراقبت از بیماری هپاتیت در او مباحثه با خبرنگار اجتماعی ، درمورد آخرین حالت بیماری هپاتیت C اظهار کرد: بنا بر آخرین اظهار سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۲۳ تعداد مبتلایان به هپاتیت C  درجهان، ۵۰ میلیون نفر و مقدار مرگ و میر ناشی از عفونت‌های هپاتیت ب و سی سالانه یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر گزارش شده است.

هر ۳۰ ثانیه در جهان یک نفر براثر هپاتیت جان می‌بازد

وی با گفتن این که هر ۳۰ ثانیه در جهان یک نفر جان خود را به علت ابتلا به هپاتیت B یا C از دست می‌دهد، افزود: بیماری هپاتیت C درتمام نقاط جهان دیده می‌شود اما متاسفانه زیاد تر بیماران مبتلا به این بیماری از ابتلای خود به آن خبری ندارند. آفریقا، آسیای مرکزی و شرق آسیا، شایع‌ترین نواحی آلوده درجهان می باشند، این چنین کشورهایی همانند آذربایجان و پاکستان با شیوع بالای بیماری درهمسایگی ایران قرار دارند.

ایران دارای کمترین مقدار شیوع هپاتیت سی در منطقه

رمضانی در ادامه گفت: کم‌ترین مقدار شیوع هپاتیت C در منطقه مدیترانه شرقی، مربوط به ایران است. سرزمین ایران جزو کشورهای با شیوع کم هپاتیت C در جمعیت عمومی و با شیوع متمرکز درگروه‌های پرخطر به حساب می اید.

کمتر از ۲۰۰ هزار مبتلا به هپاتیت سی در ایران داریم

رئیس واحد مراقبت از بیماری هپاتیت وزارت بهداشت درمورد حالت بیماری هپاتیت سی در ایران فرمود: بر پایه آخرین آمار درایران شیوع هپاتیت C درجمعیت عمومی کمتر از ۰.۳ درصد یا به عبارت دیگر کمتر از ۲۰۰ هزار نفرمبتلا است. ۳۰ درصد از موارد ابتلا به این بیماری در معتادان تزریقی ابراز می‌یابد و به عبارتی بیشترین مقدار شیوع در معتادین تزریقی دیده می‌شود.

مرگ سالانه ۲۰۴ نفر بر تاثییر هپاتیت C در سرزمین

رئیس واحد مراقبت از بیماری هپاتیت معاونت بهداشت وزارت بهداشت با گفتن این‌که مقدار ابراز مرگ و میر هپاتیت سی، ۰.۲۵ در هر ۱۰۰ هزار نفر است؛ خاطرنشان کرد: تعداد موارد مرگ و میر سالانه دراثر هپاتیت C در سرزمین، ۲۰۴ نفر گزارش شده است.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت سی

به حرف های وی، شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت  C از طریق خون آلوده است. ویروس هپاتیت ب و سی علت مهم بیماری مزمن کبدی بوده و می‌توانند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شوند.

بر پایه اظهار وی، طی چند سال تازه با ورود و تشکیل داروهای تازه هپاتیت C به بازارهای جهان و ایران، درمان این بیماری منقلب شده و به حدی ساده ، موثر و بدون عارضه شده که هم اکنون چشم امید به حذف این بیماری وجود دارد.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار



منبع

Share This Article