شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

تاثییر مستقیم مازوت روی ریه ها/ خطرات مازوت سوزی برای سلامتی_آفتاب شرق

مریم یزدانی
4 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

به گزارش گروه اجتماعی ، عباس شاهسونی، رئیس گروه سلامت هوا و تحول اقلیم وزارت بهداشت، با پافشاری بر خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت انسان، اظهار کرد: مازوت یکی از سوخت‌های سنگین است که عمدتاً در نیروگاه‌ها برای تشکیل برق به کار می‌رود.

او گفت: منفعت گیری از این سوخت سنگین تبدیل انتشار کردن گاز «دی‌اکسید گوگرد» و ذرات معلق کوچکتر از ۲.۵ میکرون، به‌اختصاصی بلک کربن، می‌شود. سوختن مازوت جهت افزایش آلاینده‌های هوا شده و تأثیرات مخرب و خطرناکی بر سلامت انسان‌ها بر جای می‌گذارد.

شاهسونی در ادامه تصریح کرد: غلظت آلاینده‌های حاضر در شهرها تنها به مصرف مازوت محدود نمی‌شود، بلکه آلاینده‌های حاصل از منبع های دیگر نیز به این حالت دامن می‌زنند. این تجمع آلاینده‌ها، سلامت افرادی را که در معرض آن قرار دارند به شدت تهدید می‌کند. 

وی این چنین افزود: سوزاندن مازوت به طور کلی تبدیل افزایش غلظت آلاینده‌های هوا می‌شود. در شرایط پایداری جو، این افزایش غلظت، به‌اختصاصی در رابطه ذرات معلق، به افت کیفیت هوا و تشدید خطرات ناشی از آلودگی منجر خواهد شد.

رئیس گروه سلامت هوا و تحول اقلیم وزارت بهداشت پافشاری کرد: مصرف سوخت سنگین مازوت تبدیل تشکیل گاز «دی‌اکسید گوگرد» می‌شود، گازی که تأثیر مستقیم بر سیستم فوقانی تنفسی دارد. 

وی گفت: دی‌اکسید گوگرد به علت حلالیت زیاد بالای خود، می‌تواند علتابراز تنگی نفس و خس‌خس سینه شود. این گاز نه‌تنها بیماری‌های قلبی و تنفسی را تشدید می‌کند، بلکه در افراد مبتلا به آسم نیز علائم بیماری را وخیم‌تر می‌سازد.

شاهسونی پافشاری کرد: مصرف مازوت علاوه بر انتشار کردن گاز دی‌اکسید گوگرد، به تشکیل ذرات معلق کوچکتر از ۲.۵ میکرون، به‌اختصاصی بلک کربن، منجر می‌شود. این ذرات برای همه افراد جامعه زیان اور می باشند، اما به‌اختصاصی مشکلات بیشتری را برای گروه‌های حساس از جمله بیماران قلبی-عروقی، سالمندان، کودکان، زنان باردار، بیماران تنفسی و افراد مبتلا به دیابت تشکیل می‌کنند. 

او گفت: ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون، در غلظت‌هایی که هوا را در حالت ناسالم برای همه گروه‌ها قرار می‌دهد، عامل افزایش مرگ‌های زودرس می باشند. این آلاینده‌ها این چنین علتتشدید بیماری‌های ریوی و قلبی-عروقی شده و مراجعات به مراکز درمانی و بهداشتی را به شکل قابل‌توجهی افزایش خواهند داد.

رئیس گروه سلامت هوا و تحول اقلیم وزارت بهداشت اظهار کرد: گاز دی‌اکسید گوگرد می‌تواند علتاختلالات تنفسی جدی همانند تنگی‌نفس و خس‌خس‌کردن سینه، به‌اختصاصی در افراد مبتلا به آسم شود. با دقت به این مشکلات و با دقت به برتری بالای سلامت مردم در دولت سیزدهم، کارگروه آلودگی هوا عمل به ممنوعیت و افت مصرف مازوت در برخی از نیروگاه‌های سرزمین کرده است.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

شاهسونی با اشاره به این که دسترسی به هوای پاک از دو طریق امکان پذیر، افزود: یکی از این راه حلها کنترل و مدیریت منبع های است. به کارگیری سوخت‌های پاک همانند گاز طبیعی در نیروگاه‌ها و منفعت گیری از سیستم‌های کنترلی همانند اسکرابر از جمله راه‌های مؤثر در این عرصه به شمار می‌آید.

 انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار



منبع

Share This Article