به گزارش آفتاب شرق
به گزارش گروه اجتماعی ، حسین رستگار با اشاره به حالت ایران در بازار جهانی حلال اظهار کرد: ایران اکنون در رتبه هشتم جهانی بازار حلال قرار دارد. این جایگاه نشاندهنده پیشرفتهای قابل دقت سرزمین در این صنعت است، اما تا این مدت پتانسیلهای بسیاری برای رشد و بهبود در قسمتهای گوناگون وجود دارد.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال افزود: در حالی که ایران به گفتن چهارمین تولیدکننده غذای حلال در جهان شناخته نمیشود و در جایگاه چهلم قرار دارد، ظرفیتهای گستردهای برای افزایش تشکیل و صادرات این محصولات در سرزمین وجود دارد. این کار میتواند پشتیبانی شایانی به تحکیم اقتصاد ملی و افزایش صادرات غیرنفتی کند.
وی به رشد جهانی بازار حلال اشاره و فرمود: محصولات حلال در سطح بینالمللی با استقبال فزایندهای مواجه می باشند و تعداد بسیاری از کشورهای غیرمسلمان نیز داخل این بازار شدهاند. بهگفتن نمونه، یک شرکت خارجی بیشتر از ۱۰۰ خط تشکیل محصولات حلال در سطح جهانی راهاندازی کرده است، که نشان از روال رو به رشد این صنعت دارد.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال پافشاری کرد: اگرچه ایران در حوزه غذای حلال رتبهای پایینتر از آنچه که باید داشته باشد، این امکان وجود دارد که با بهبود زیرساختها و گسترش دیگر قسمتهای مرتبط، همچون داروسازی، مد و پوشاک و گردشگری حلال، سهم بیشتری از این بازار جهانی پیدا کرده و جایگاه خود را تحکیم کند.
وی این چنین از کارکرد ایران در قسمتهای دیگر بازار حلال از جمله مالی اسلامی، گردشگری حلال و داروسازی بهگفتن نقاط قوت یاد و اظهار کرد: ایران با رتبه سوم در قسمت مالی اسلامی، رتبه ۱۵ در گردشگری حلال، و رتبه ۱۱ در حوزه دارو، نشان داده است که با منفعت گیری از ظرفیتهای حاضر میتواند در دیگر قسمتها نیز رشد چشمگیری داشته باشد.
رستگار او گفت: بازار حلال یک زمان طلایی برای گسترش اقتصادی و بینالمللیسازی برند ایران است. باید از همه ظرفیتهای سرزمین برای ترقی جایگاه خود در این بازار مورد قیمت منفعت گیری کنیم.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع