شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

۵۰ درصد مصدومین تصادفات در صحنه حادثه جان می بازند_آفتاب شرق

مریم یزدانی
4 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

به گزارش گروه اجتماعی ، علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در پنل تخصصی سومین کنگره بین المللی مرکز تحقیقات سوانح و مصدومین همزمان با برپایی پویش “نه به تصادفات” بر الزام اجرای قوانین سختگیرانه‌تر در رانندگی اصرار کرد و او گفت: فرهنگ رانندگی بالا، نتیجه قوانین بازدارنده و اعمال جریمه‌های سنگین و نه فقطً آگاهی اجتماعی است.

رئیسی به توانایی کشورهای گسترش‌یافته اشاره کرد و افزود: در کشورهای دیگر، اگر یک مسئول تخلف کند، نه‌تنها جریمه می‌شود، بلکه مقدار جریمه او چند برابر افراد عادی است و تخلفش رسانه‌ای می‌شود.

وی بر این نوشته پافشاری کرد که در ایران نیز باید این روال اجرا شود و مسئولین خطا کار نه‌تنها از تخفیف برخوردار نباشند، بلکه جریمه‌های سنگین‌تر برایشان اعمال شود تا الگوی دیگران باشند.

آمار تکان‌دهنده تصادفات

معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به آمار تکان‌دهنده تصادفات جاده‌ای در سرزمین او گفت: هر سال ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته خواهد شد، که این هم‌سطح با یک جنگ همه‌عیار است.

رئیسی در ادامه گفت: ۸۰۰ هزار نفر نیز در تصادفات دچار صدمه دیدن خواهد شد که تعداد بسیاری از آن‌ها دچار صدمه‌های جدی و دائمی همانند قطع نخاع، فلج‌شدگی و از کار افتادگی خواهد شد.

وی با گفتن این که این افراد بعد از تصادف به افراد سربار جامعه تبدیل خواهد شد، او گفت: تعداد بسیاری از این مصدومین آرزو می‌کنند که ای کاش زنده نمی‌ماندند، چون زندگی آن‌ها و خانواده‌هایشان برای همیشه تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

الزام دقت اختصاصی به اورژانس و امدادرسانی جاده‌ای

وی با اشاره به نقش حیاتی اورژانس در نجات جان مصدومان تصادفات، پافشاری کرد: نزدیک به ۵۰ درصد از فوتی‌ها در محل تصادف رخ می‌دهد، ۲۰ درصد در مسیر انتقال به بیمارستان جان خود را از دست خواهند داد و ۳۰ درصد نیز بعد از انتقال به بیمارستان و عدم پیروزی احیا، فوت می‌کنند.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

وی خواستار تجهیز زیاد تر اورژانس سرزمین، افزایش تعداد آمبولانس‌ها و بهبود امکانات بیمارستانی شد و پافشاری کرد که این قسمت مهمی از مدیریت بحران تصادفات است که نباید نادیده گرفته شود.

پافشاری بر نقش فرهنگ‌سازی و مطالبه‌گری

معاون بهداشت وزیر بهداشت با گفتن این که نیمی از تصادفات به خطای انسانی و ضعف فرهنگ رانندگی مربوط می‌شود، بر الزام فرهنگ‌سازی گسترده و اجرای پویش‌های آگاهی‌قسمت پافشاری کرد.

رئیسی او گفت: وزارت بهداشت به گفتن متولی سلامت سرزمین، موظف است نسبت به این بحران هشدار داده و از همه دستگاه‌های اجرایی مطالبه‌گری کند.

وی این چنین ورود رئیس‌جمهور و اعضای کابینه به این نوشته را اتفاقی مثبت برسی کرد و او گفت: خوشبختانه شخص رئیس‌جمهور و وزرا به این قضیه ورود کرده‌اند و باید از این زمان برای اصلاح ساختارهای جاده‌ای، بهبود حالت خودروها و اجرای قوانین بازدارنده منفعت گیری کرد.

وی خاطرنشان کرد: افزایش جریمه‌های رانندگی و اجرای قوانین سختگیرانه برای همه، به‌اختصاصی مسئولان خطا کار، بهبود حالت اورژانس جاده‌ای و افزایش تعداد آمبولانس‌های تجهیز، اصلاح زیرساخت‌های جاده‌ای و ایمن‌سازی مسیرهای حادثه‌خیز، بهبود کیفیت خودروهای داخلی و افزایش استانداردهای ایمنی و فرهنگ‌سازی گسترده برای افزایش آگاهی رانندگان و افت خطای انسانی الزامی است و باید انجام شود.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار



منبع

Share This Article