به گزارش آفتاب شرق
به گزارش گروه اجتماعی ، فاطمه عباسی؛ معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی سرزمین ضمن اظهار پیوستن به پویش نه به تصادفات او گفت: جادههای ناایمن، خودروهای غیراستاندارد،خیابانهای غیراستاندارد و بی احتیاطی در رانندگی در کشورمان،چرخه ای برای مرگ و معلولیت در جادهها و شهرها به وجود اورده است. سالانه بیشتر از ۱۷ هزار نفر در تصادفات جادهای جانشان را از دست خواهند داد و نزدیک به ۶۰ هزار نفر به معلولان سرزمین اضافه میشود که ۳ هزار نفر از آنها دارای صدمه نخاعی می باشند.
او گفت: یعنی سالانه ۶۰ هزار نفر از نیروی انسانی فعال برای مدتی از عرصه کار و تشکیل کنار میروال و ۳ هزار نفر از این افراد نه تنها دیگر نقشی در چرخه اقتصاد سرزمین ندارند که خودشان نیازمند دریافت خدمات توانبخشی و حمایتی می باشند.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی سرزمین او گفت: بر پایه پیمایش شیوعشناسی ناتوانی و صدمه در ایران و بازدید اتیولوژیک صدمهها که توسط سازمان بهزیستی طی سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳ انجام شده برآورد میشود نزدیک به ۴ درصد از افراد دارای معلولیت به علت حوادث ترافیکی دچار معلولیت شده باشند.
عباسی افزود: از نظر دیگر در بانک اطلاعاتی سازمان بهزیستی که شامل افرادی می باشند که به سازمان مراجعه میکنند و تحت پوشش قرار میگیرند، نزدیک به ۴۳۰۰۰ نفر از افراد دارای معلولیت، دارای صدمه نخاعی می باشند که بالغ بر ۳۷ درصد از آنها ناشی از تصادفات (جادهای و شهری) است که با دقت به هزینه گزاف ناشی از معلولیت برای فرد، خانواده و دولت، این آمار باید مورد دقت قرار گیرد.
وی او گفت: پیشگیری از حوادث ترافیکی یک فعالیت چند بخشی بوده و تعداد بسیاری از سازمانها، نهادها، ارگانها در این عرصه موظف به همکاری می باشند از جمله وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی، وزارت بهداشت، وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، وزارت سرزمین، شهرداریها، اورژانس، هلال احمر، سازمان صداوسیما، فرهنگ و ارشاد و… و در همین جهت سازمان بهزیستی ضمن اجرای برنامههای آگاهسازی پیشگیرانه از معلولیت ناشی از تصادفات برای دانش آموزان دبیرستانی، زنان سرپرست خانوار، با توزیع تراکت، بروشور، نصب بنرهای تبلیغاتی، پوسترها، اجرای بازیها و نمایشهای محلی، مسابقات محلی، او مباحثه، مصاحبه، تهیه کلیپ و… در فضای رسانهای در جنبه آگاهسازی به منظور پیشگیری از معلولیت نیز عمل میکند.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع