جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴

این گروه‌ها در خطر ابتلا به تب کنگو هستند_آفتاب شرق

مریم یزدانی
2 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

 با افزایش دمای هوا و اغاز فعالیت ناقلان بیماری، اداره کل دامپزشکی استان بوشهر نسبت به شیوع بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو هشدار داد. این بیماری که از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به حساب می اید، در دام‌های آلوده زیاد تر بدون علامت بالینی است و همین نوشته مقابله با آن را دشوارتر می‌سازد.

بیماری خاموش اما خطرناک

مهر در خبری نوشت:مهدی تنگستانی مکان، مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر، ضمن اشاره به نبوده است نشانه‌های آشکار بیماری در دام‌ها، پافشاری کرد: عمل های کنترلی طبق معمولً بعد از مشاهده موارد انسانی اغاز می‌شود، به این علت مراعات اصول بهداشتی توسط عموم مردم نقش کلیدی در پیشگیری ایفا می‌کند.

گروه‌های در معرض خطر چه افرادی‌اند؟

او گفت: دامداران، کارکنان کشتارگاه‌ها، قصابان، کشاورزان، روستاییان و عشایر از جمله افرادی می باشند که به‌علت تماس مستقیم با دام، بیشتر از دیگران در معرض ابتلا قرار دارند. از این رو، مراعات نکاتی همچون خودداری از کشتار دام در خارج از کشتارگاه، منفعت گیری از دستکش، پوشش محافظ و نگهداری گوشت پیش از مصرف در شرایط سردخانه‌ای، الزامی است.

نکاتی که جان شما را نجات می‌دهد

از خرید گوشت‌های بدون مهر دامپزشکی خودداری کنید.

گوشت را حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتی‌گراد نگهداری کنید.

برای جگر، این زمان به ۴۸ ساعت افزایش یابد.

زمان خرد کردن گوشت حتماً از دستکش منفعت گیری شود.

خطر کنه‌ها را جدی بگیرید

یکی از با اهمیت ترین نکات نقل‌شده، اجتناب از تماس با کنه‌های ماده تخم‌ریز و خودداری از له کردن آن‌ها است؛ چراکه این حشرات ناقل مهم ویروس تب کنگو می باشند. تنگستانی مکان این چنین از دامداران خواست بدون تجهیزات محافظتی عمل به پشم‌چینی یا شیردوشی نکنند و از خوابیدن در مراتع و کوهستان‌ها بدون تجهیزات ایمنی پرهیز کنند.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article