شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

ویتامین دی را همراه با مواد غذایی مصرف کنید_آفتاب شرق

مریم یزدانی
3 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

دکتر سحر روان شاد ویتامین دی را دسته‌ای از ویتامین های محلول در چربی و موثر در جذب عناصر الزامی بدن و از جمله کلسیم برشمرد و او گفت: علائم افتویتامین دی در بدن می‌تواند جهت درد و شکستگی های استخوانی، ضعف عضلانی، خستگی و نقص سیستم ایمنی و در روبه رو وجود مقدار کافی این ویتامین می تواند تامین کننده سلامت سیستم ایمنی و قلبی عروقی بدن باشد.

وی در خصوص نحوه اندازه‌گیری این ویتامین و تعیین مقدار مناسب آن در بدن هم او گفت: افتویتامین دی با اندازه گیری سطح این ویتامین در خون اشکار می شود و سطح نرمال آن در مطالعات گوناگون متفاوت گزارش شده اما، اکثر مطالعات سطوح بین ۲۰ تا ۴۰ را طبیعی در نظر می گیرند.

روان‌شاد حوالی علل افتویتامین دی نیز اظهار کرد: علل مختلفی برای افتویتامین D گفتن شده که از جمله‌ی آن می توان به افتمصرف این ویتامین در رژیم غذایی، افتجذب این ویتامین در بدن و افت در معرض آفتاب قرار گرفتن اشاره کرد.

بنابر اظهار وزارت بهداشت، این متخصص بیماری های داخلی افراد مستعد افتویتامین دی را شامل افراد مسن و کودکان، افراد دچار سوء تغذیه، زندگی در مناطق با آفتاب کم و پوشش زیاد، افراد چاق، مصرف داروهایی که جهت افت جذب این ویتامین می شود و پوست تیره برشمرد و خاطر نشان کرد: منبع های غذایی ویتامین دی می تواند شامل شیر، ماست، ماهی، تخم مرغ و میوه های خشک باشد. این چنین زیاد تر افراد با مصرف روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد ویتامین دی در روز از افتاین ویتامین مصون خواهند می بود.

وی خاطرنشان کرد: تامین ویتامین دی با قرار گرفتن بیشتر از حد در معرض آفتاب پیشنهاد نمی شود، چون این شیوه می تواند جهت عوارض جدی همانند افزایش ریسک ابتلا به سرطان پوست شود. این چنین با دقت به اهمیت این ویتامین در سلامت افراد، سطح این ویتامین در فواصل وقتی اشکار مخصوصا در افراد مستعد افتاین ویتامین، توسط پزشک اندازه گیری شود.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article