چهارشنبه, اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴

تا بحال وزیر در عیار آرمان‌های انقلاب نداشتیم/ هیچ مدرسه دولتی نتوانسته الگوی مدارس غیرانتفاعی باشد_آفتاب شرق

مریم یزدانی
3 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

علی اکبر اشعری در گفتگو با خبرفوری تصریح کرد:سال‌ها تدریس و مدرسه داری کردم و امروز فکر من این است که آموزش و پرورش ما به لحاظ روش و محتوا از آرمان‌های انقلاب عقب است.

او گفت:اگر وقتی فردی همانند باهنر وزیر آموزش و پرورش ما می بود بعدها در هیچ دولتی وزیری در طراز آرمان‌های انقلاب نداشتیم. حتی وقتی که به خود من نظر وزارت شد و رای نیاوردم، معترض بودم که چرا من را برای این پست در نظر گرفته‌اند.

به حرف های اشعری در کشورهای پیشرفته وزیر آموزش و پرورش نفر دوم مملکت شمرده می‌شود و ملزوم است هوشمندترین و مدبرترین افراد در این مسئولیت انتخاب کرد و سپس در آموزش و پرورش مشابه با تغیرات روز انسان پرورش کنیم.

عضو هیئت مدیره دفتر نشر فرهنگ اسلامی‌متذکر شد: اکنون برخی مدارس از روشهای مطلوب تربیتی منفعت گیری می‌کنند اما این عمومیت آموزش و پرورش نیست.ما نمی‌توانیم مدرسه دولتی نشان دهیم که الگوی مدارس غیرانتفاعی باشد.

وی تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش به تحول اساسی نیاز دارد. از هنگامی سند تحول نوشته شده جای امیدواری دارد اما متاسفانه تعداد بسیاری از افرادی که  باید سند را اجرا کنند، هیچ شناختی از آن ندارند. اگر این سند مورد دقت قرار گیرد حداقل از وضع جاری خارج می‌شویم.

اشعری معتقد است همه ظرفیت ملی ما می‌تواند در خدمت آموزش و پرورش قرار گیرد. نزدیک به ۷۵۰ سال پیش خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی در تبریز یک شهرک علمی‌می‌سازد که فقط در کتابخانه آن ۵۰۰ هزار کتاب خطی وجود داشته است. در این شهرک همه‌‌نیازهای اساسی اساتید و دانشجویان را تامین می‌کنند این شهرک از محل موقوفات ساخته می‌شود. امروز به سند ربع رشیدی افتخار می‌کنیم اما چرا نباید از آن منفعت گیری کنیم.

او گفت: ملزوم است دولت‌ها آموزش و پرورش را جدی بگیرند و ملزوم است روی راه حلها کار کرد. در آموزش و پرورش و کار فرهنگی مخاطب ما باید فعال باشد نه فردی که می‌خواهد مدیریت کند. یعنی در کلاس درس باید دانش آموز فعالیت داشته باشد نه معلم. این مهم وقتی حاصل می‌شود که به ظرفیت‌ها به درستی دقت داشته باشیم.

این فعال فرهنگی متذکر شد: نزدیک به ۸۵ درصد المپیادی‌های ما از مدارس غیرانتفاعی نیستند. ابتکاراتی که بعضی اوقات یک مدیر و معلم به خرج داده تبدیل پرورش یک دانش آموز مستعد شده است. نشناختن قدر دانش آموزان بیشتر از هر چیزی خود بنده را آزرده خاطر می‌کند. ما باید دانش آموز را اندوخته‌ای مورد قیمت بدانیم. هم اینک هم در حوزه‌هایی که موفق هستیم  به این علت بوده که به توانایی جوانان دقت شده است.ما ایرانی‌ها از ضریب هوشی بالایی برخورداریم و این اندوخته بزرگی است.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article