پنجشنبه, خرداد ۱, ۱۴۰۴

عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی از روبه رو خورشید_آفتاب شرق

مریم یزدانی
2 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

عکس روز ناسا عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی از روبه رو خورشید را مشخص می کند.

ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) طبق معمولً فقط در شب دیده می‌شود. در تعداد بسیاری از نقاط جهان، این ایستگاه ماهی یک بار، دقایقی بعد از غروب خورشید یا پیش از طلوع آن، به‌صورت نقطه‌ای نورانی در آسمان ظاهر می‌شود.

علت این محدودیت وقتی این است که ایستگاه فضایی با بازتاب نور خورشید قابل‌مشاهده می‌شود و به‌محض این که ISS داخل سایه زمین شود، دیگر دیه نمی‌شود.

یقیناً استثنایی نیز وجود دارد؛ وقتی که ایستگاه فضایی مستقیم از روبه رو خورشید عبور می‌کند. این عبور که در چنددهم ثانیه رخ می‌دهد، آن‌قدر سریع است که چشم انسان قادر به تشخیص آن نیست اما با منفعت گیری از دوربین‌هایی با زمان نوردهی زیاد مختصر، می‌توان سایه‌ ایستگاه را در برابر صفحه روشن خورشید ثبت کرد.

در عکس روز ناسا چه می‌بینیم؟

عکس شگفت‌انگیزی که مشاهده می‌کنید، ترکیبی از چند عکس پیاپی است که نزدیک به یک ماه پیش، با دقت وقتی بالا، از شهر Sant Feliu de Buixalleu در اسپانیا گرفته شده‌اند.

بعد از ثبت عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی، این مجموعه تصاویر با تصویری جداگانه از خورشید که با پردازش پیشرفته، بافت سطح خورشید و فوران‌های خورشیدی اطراف لبه آن را به‌وضوح نمایش می‌دهد، ادغام شده است تا عکس نهایی به دست آید.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article