به گزارش آفتاب شرق
به گزارش گروه اجتماعی ، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان جهانی بهداشت، خواستار اصلاح مفاد توافقنامه پاندمی در جهت فراهم منافع ملی کشورهای تحت تحریم در شرایط همهگیری بیماریها شد.
وزیر بهداشت ضمن پافشاری بر دستاوردهای همکاری بین المللی در نگه داری سلامت مردم، چنانچه در بحران همهگیری کووید ۱۹ دیده شد، بر لزوم نگاه غیر سیاسی به حوزه سلامت پافشاری و به اثرات غیر انسانی تحریم علیه کشورها در دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت، اشاره کرد.
وی این چنین، ضمن ابراز نگرانی از شرایط بحرانی و فاجعه انسانی در غزه، بر محافظت از جان کارکنان بهداشتی درمانی و بیمارستانها پافشاری کرد.
به گزارش تسنیم، کشورهای عضو سازمان جهانی بهداشت روز قبل در هفتاد و هشتمین مجمع جهانی بهداشت، نخستین توافقنامه جهانی مقابله با پاندمی را به تصویب رساندند. این توافقنامه اصول، رویکردها و ابزارهایی را برای بهبود هماهنگی بینالمللی در حوزههای گوناگون اشکار میکند تا ساختار سلامت جهانی برای پیشگیری، آمادگی و جواب به پاندمیها تحکیم شود. از جمله این موارد، ضمانت دسترسی عادلانه و بهموقع به واکسنها، درمانها و ابزارهای تشخیصی است.
هفتاد و هشتمین اجلاس جهانی سالیانه سازمان جهانی بهداشت با شعار “یک جهان برای سلامت” در ژنو در حال برگزاری بوده و هیاتی بلندپایه از نظام سلامت کشورمان به ریاست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه تا ۶ خرداد ۱۴۰۴ در این اجلاس وجود دارند؛ در این نشست، موضوعات برتری دار بهداشتی در جهان در قالب اسناد نقل و مورد بازدید اعضا قرار گرفته و کشورهای عضو این سازمان، حوالی هر سند اظهار نظر خواهند کرد.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی
منبع