منفعت گیری از برخی رنگ های مصنوعی در بستنی ها ممنوع است_آفتاب شرق

مریم یزدانی
2 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

به گزارش گروه اجتماعی ، حسین ضیایی، کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو فرمود: منفعت گیری از شیر پاستوریزه در تشکیل بستنی الزامی است، چرا که شیر محیط مناسبی برای رشد میکروب‌ها است و در صورت عدم مراعات اصول بهداشتی در تشکیل، نگهداری و اراعه، سلامت مصرف‌کنندگان به‌اختصاصی کودکان در معرض خطر قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به وجود باکتری‌های روده‌ای همانند اشرشیاکلی در بستنی‌هایی که به شکل غیربهداشتی تهیه خواهد شد، او گفت: این نوع آلودگی‌ها می‌تواند جهت ابراز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود؛ به این علت پیشنهاد می‌شود بستنی فقط از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری شود.

 او گفت: هرچند رنگ‌های مصنوعی همانند سانست یلو و تارترازین جزو رنگ‌های خوراکی مجاز می باشند، اما منفعت گیری از آن‌ها در محصولاتی همانند بستنی که مصرف عمده آن توسط کودکان است، ممنوع است. این رنگ‌ها می‌توانند علتابراز عکس العمل‌هایی همانند بیش‌فعالی یا حساسیت در کودکان شوند.

این کارشناس اصرار کرد: منفعت گیری از رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های طبیعی همانند زعفران، کاکائو، و عصاره میوه‌ها، بهترین گزینه برای تهیه بستنی‌های سالم و ایمن است.

این کارشناس آزمایشگاه پیشنهاد کرد خانواده‌ها به‌اختصاصی در فصل تابستان با دقت بیشتری به خرید بستنی بپردازند و فقطً از فروشگاه‌های دارای مجوز بهداشتی و نشان معتبر سلامت، بستنی تهیه کنند. دقت به ظاهر، بسته‌بندی، ترکیبات، طعم و رنگ بستنی از نکاتی است که می‌تواند از ابراز مسمومیت‌های غذایی، به‌اختصاصی در کودکان، پیشگیری کند. مراعات همین نکات ساده، گامی مؤثر در نگه داری سلامت خانواده‌ها است.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار



منبع

Share This Article