هشدار درمورد خطر بستنی‌های غیربهداشتی برای کودکان_آفتاب شرق

مریم یزدانی
2 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

حسین ضیایی روز سه‌شنبه هشدار داد: منفعت گیری از شیر پاستوریزه در تشکیل بستنی الزامی است چون شیر محیط مناسبی برای رشد میکروب‌ها است و در صورت مراعات نکردن اصول بهداشتی در تشکیل، نگهداری و اراعه، سلامت مصرف‌کنندگان به‌اختصاصی کودکان در معرض خطر قرار می‌گیرد.

 

وی با اشاره به وجود باکتری‌های روده‌ای همانند اشرشیاکلی در بستنی‌هایی که به شکل غیربهداشتی تهیه می‌شود، او گفت: این نوع آلودگی‌ها می‌تواند جهت ابراز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود؛ به این علت پیشنهاد می‌شود بستنی فقط از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری شود.

ضیایی افزود: هرچند رنگ‌های مصنوعی همانند سانست یلو و تارترازین جزو رنگ‌های خوراکی مجاز می باشند، اما منفعت گیری از آنها در محصولاتی همانند بستنی که مصرف‌کننده عمده آن کودکان می باشند، ممنوع است. این رنگ‌ها می‌تواند علتابراز عکس العمل‌هایی همانند بیش‌فعالی یا حساسیت در کودکان شوند.

 

این کارشناس سازمان غذا و دارو اصرار کرد: منفعت گیری از رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های طبیعی همانند زعفران، کاکائو، و عصاره میوه‌ها، بهترین گزینه برای تهیه بستنی‌های سالم و ایمن است.

 

وی پیشنهاد کرد خانواده‌ها به‌اختصاصی در فصل تابستان با دقت بیشتری به خرید بستنی بپردازند و فقطً از فروشگاه‌های دارای مجوز بهداشتی و نشان معتبر سلامت، بستنی تهیه کنند. دقت به ظاهر، بسته‌بندی، ترکیبات، طعم و رنگ بستنی از نکاتی است که می‌تواند از ابراز مسمومیت‌های غذایی، به‌اختصاصی در کودکان، پیشگیری کند. مراعات همین نکات ساده، گامی مؤثر در نگه داری سلامت خانواده‌ها است.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article