به گزارش آفتاب شرق
معاون قبل پلیس راهور فراجا در ادامه گفت: رانندههای تاکسی با دقت به اهمیت کاری که دارند با جان، مال و ناموس مردم سروکار دارند و باید از همه این فیلترها با پیروزی عبور کنند. در حالیکه تاکسیهای اینترنتی اصلا این شرایط را ندارند و به گفتن مثال تاکسی پلاک کرج نمیتواند در تهران یا دیگر شهرها فعالیت کند.
شرایط احراز هویت رانندگان تاکسیهای اینترنتی دقیقتر شود
راننده فقط باید در شهر پلاک شده، فعالیت کند
جهانی با اشاره به این که شرایط احراز هویت رانندگان تاکسیهای اینترنتی نیز باید دقیقتر شود، افزود: راننده و مالک ماشین باید یک نفر باشند، آدرس فرد کاملا اشکار باشد و راننده فقط باید در شهر پلاک شده، فعالیت کند.
معاون قبل پلیس راهور فراجا در ادامه گفت: سپس از اغاز فعالیت نیز، همانطور که چند زمان یک بار رانندههای تاکسی کلاسهای آموزشی و توجیهی دارند؛ رانندگان تاکسی اینترنتی نیز نباید به حال خود رها شوند؛ بلکه باید در طول فعالیت خود، در راستای افزایش ویژگیهای شخصیتی خود عمل کنند و در کلاسهای وابسته شرکت کنند.
جهانی با اشاره به لزوم نظارت بر فعالیت رانندگان، او گفت: این تاکسیها نیز باید دائما در رصد و پایش سازمانهای امنیتی و انتظامی قرار گیرند و رانندگان بدانند که تحت نظر می باشند تا دست از پا اشتباه نکنند.
شهروندان به مشخصات خودروها دقت کنند
وی درمورد نکاتی که منفعت گیری کنندگان از تاکسیهای اینترنتی باید بدانند، افزود: مسافران باید مشخصات ماشین، مالک و پلاک را با اطلاعات روی اپلیکیشن خود قیاس کنند و در صورت مغایرت، سفر خود را لغو کنند.
معاون قبل پلیس راهور فراجا در ادامه گفت: این چنین شهروندان تهرانی باید بدانند که خودروهای سریال پلاک، ۱۰،۲۰،۳۰،۴۰،۵۰،۶۰ و۱۱،۲۲،۳۳،۴۴،۵۵،۶۶،۷۷،۸۸،۹۹ پلاکهای تهران می باشند و دیگر شمارهها برای شهرستانهای دیگر می باشند که مردم میتوانند این سفرها را نیز لغو کنند و این قضیه را با پشتیبان این شرکتها در بین بگذارند.
به هیچ وجه با رانندگان تاکسیهای اینترنتی سخن بگویید نکنید
جهانی به مسافران تاکسیهای اینترنتی پیشنهاد کرد که به هیچ وجه با رانندگان تاکسیهای اینترنتی سخن بگویید نکنید و اطلاعات شخصی خود را با آنها به اشتراک نگذارید؛ چون این سخن بگوییدها امکان پذیر به درگیری، سوء منفعت گیری و شرارت ختم شود.
او گفت: این چنین ما باید به فرزندان خود بیاموزیم که هیچ دلیلی وجود ندارد که با این افراد سخن بگویید کنند و سخن بگویید درمورد مقصد و شرایط راه کافی است.
معاون قبل پلیس راهور فراجا او گفت: اگر در راه حس کردید که مسیر تحول یافته، توقف بی جایی صورت گرفته و غیره حتما قضیه را با پشتیبان یا یکی از اعضای خانواده خود در بین بگذارید و در صورت حساس شدن شرایط از ماشین پیاده شوید.
جهانی او گفت که در صورت مشاهده انجام هرگونه تخلف راهنمایی و رانندگی نیز پیشنهاد میکنیم به پشتیبان خبر دهید. این چنین اپراتورها نیز باید با این رانندگان برخورد جدی انجام بدهند.
وی با اشاره به این که اتوبوسهای بین شهری سامانه نظارتی دارند، اظهار کرد: سامانه «سپهتن» در اتوبوسهای بین شهری فعال است و مسافران در صورت مشاهده هر گونه موارد غیرقانونی اعم از تخلف یا مزاحمت و غیره میتوانند با این سامانه ربط برقرار کنند.
جهانی افزود: بر همین مبنا تاکسیهای اینترنتی نیز میتوانند با سامانههای هوشمند بر حرکت رانندگان خود نظارت کنند و این سامانهها باید به سازمان های گوناگون همانند پلیس متصل باشند تا در صورت نیاز امدادرسانی انجام شود.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی