به گزارش آفتاب شرق
در این مراسم از شرکتهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال و زیرمجموعههای آنها که در بازه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عمل به فعالیت کرده و این چنین خدمات اختصاصی در آن ایام به مردم اراعه کرده بودند، سپاس شد. رئیس مرکز ملی فضای مجازی و معاون اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی در این مراسم وجود داشتند و به فعالیتها و اقداماتی صورت گرفته برای حمایتاز کسب و کارها اشاره کردند.
به گزارش پایگاه خبر رسانی مرکز ملی فضای مجازی، مراسم تشکر از فعال ترین کسب و کارها در پویش ملی اقتصاد رقومی برای ایران، با وجود «سید محمدامین آقامیری»، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، «سید امیر سیاح»، معاون اقتصادی و تنظیم مقررات و این چنین مدیران و نمایندگان کسب و کارهای دیجیتال برگزار شد.
آقامیری در این مراسم، درمورد تداوم فعالیت سکوها در زمان جنگ اظهار داشت: «یکی از با اهمیت ترین مسائلی که صحنه این جنگ ۱۲ روزه را به سود سرزمین عوض کرد، فعالیت سکوها می بود که علتشد زندگی مردم متوقف نشود. همه فعالیتهای روزمره از امور بانکی تا خرید و دریافت دیگر خدمات بهصورت کامل انجام شد و خللی در زندگی مردم به وجود نیامد.»
وی با اشاره به صدمههای برخی کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال در جنگ، خاطرنشان کرد: «برخی کسبوکارها به علت شرایط جنگ صدمه جدی دیدند. با این وجود، تلاش کردیم با تعامل با آنها مشکلات را رفع و از آنها حمایتکنیم تا حوزههای خدماتی مهم قطع نشود و بتوانند بهصورت پایدار به مردم خدمات اراعه دهند.»
آقامیری با اشاره به آمادگی زیرساختهای اقتصاد دیجیتال سرزمین در این جنگ، او گفت: «ما باید آمادگی ملزوم را داشته باشیم تا در هر شرایطی از ۸۰ میلیون جمعیت سرزمین حمایتکنیم. جنگ ۱۲ روزه نشان داد که زیرساختهای خدماتی سرزمین در حوزه اقتصاد دیجیتال این آمادگی را دارند.»
وی در ادامه به اهمیت امنیت سایبری در این ایام اشاره کرد و افزود: «در کنار جنگ فیزیکی و پرتاب موشک، او گفت و گو امنیت سایبری نیز بهصورت جدی جستوجو میشد. عمل های زیاد خوبی برای مقابله با حملات سایبری انجام شد و جلوی تهاجم سایبری دشمن گرفته شد. یقیناً در حوزه بانکی توانایی تلخی داشتیم و دو بانک دچار مشکل شدند، اما در دیگر حوزهها قضیه مدیریت شد تا مشکلی برای مردم پیش نیاید.»
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درمورد مأموریتهای این مرکز و فعالیت رسانهها، او گفت: «یکی از عمل های مهم، مدیریت فضای رسانهای سرزمین می بود که بهطور مستقیم با امنیت روانی جامعه در ربط است. خوشبختانه با همکاری خوب خبرگزاریها و رسانهها، این قضیه بهخوبی مدیریت شد. این چنین اینفلوئنسرها و انسانرسانهها با تشکیل محتوای مناسب، روحیه همبستگی و اتحاد را در جامعه تحکیم کردند.»
آقامیری با اصرار بر تلاش مرکز ملی فضای مجازی برای از بین بردن مشکلات کسبوکارها، اظهار داشت: «در این سالها تلاش شده قوانین و مقررات خوبی در این حوزه وضع شود و مصوبات زیاد خوبی داشتهایم، اما باید با پشتیبانی دیگر دستگاهها روال اجراییسازی را شدت دهیم.»
نیاز به تحول و بازنگری در نظام اداری سرزمین
وی با اشاره به تحول وزارتخانه پست، تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: «نظام اداری سرزمین بعد از نزدیک به ۲۲ سال، به علت تغییرات زیاد در دنیا، نیاز به بازنگری و بازطراحی دارد. این بازنگری نیازمند همت جمعی و نخبگانی است تا ناظر جهش و پیشرفت در این حوزه باشیم.»
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به چالشهای حاضر در ساختار سنتی سرزمین، او گفت: «تحول در این ساختار به نوعی شورش علیه حالت حاضر محسوب میشود که این دوگانه، سرزمین را با چالش منفعتوری، بازدهی و نوآوری مواجه کرده است.»
آقامیری درمورد چالشهای حکمرانی داده نیز گفت: «وقتی که پیشنویس سند حکمرانی داده داخل کمیسیون تنظیم مقررات شد، فکر نمیکردیم اینقدر پیچیدگی و تعارض در این حوزه وجود داشته باشد. این سند در ۱۸ جلسه بازدید و بعد از تحول دولت بازنگری شد. امیدواریم در جلسه بعدی شورای عالی فضای مجازی نهایی شود تا با اجرای آن ناظر جهش جدی در این حوزه باشیم.»
وی در آخر سخن بگوییدهای خود درمورد مصوبه تازه شورای عالی فضای مجازی در حوزه امنیت سایبری او گفت: «در آخرین جلسه، سند امنیت سایبری با رویکرد تشکیل اقتصاد در این حوزه نقل شد و مسائلی چون پیمانکاران امنسازی، پیمانکاران برسی، بیمه سایبری و… مصوب شد. امیدواریم تا اواسط مردادماه ابلاغ شود و فرایند اجرای آن انجام گیرد.»
سید امیرسیاح، معاون اقتصادی و تنظیم مقررات نیز در این مراسم با پافشاری بر لزوم تواناییاندوزی از این دوران برای تحکیم اقتصاد سرزمین، او گفت: «این جنگ ناگهانی رقم خورد اما اقتصاد دیجیتال پیش از اقتصاد سنتی توانست خود را در زمان جنگ فعال کند و از همان روزهای ابتدایی، کسبوکارها اغاز به اراعه تسهیلات کرده و خدمات اختصاصی برای دوران جنگ طراحی کردند.»
سیاح افزود: «ما برای همراهی این حرکت کسبوکارها، پویشی راهانداختیم و رسانهها را همراه کردیم تا این خدمات را ترویج بدهیم. ۶۶ کسبوکار در این پویش همراه شدند که زیاد تر در حوزه مالی، بانکی و بیمه بودند؛ هرچند کسبوکارهای فرد دیگر هم بودند که خدماتی اراعه دادند اما اظهار نکردند و قطعاً تعداد فعالیتهای اختصاصی در دوره جنگ زیاد تر از این عدد است.»
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی فضای مجازی در اسفندماه سال قبل مبنی بر راه اندازی کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال، خاطرنشان کرد: «اگرچه تا این مدت مصوبه راه اندازی این کمیته ابلاغ نشده اما کار کمیته بهصورت آزمایشی اغاز شد و در این زمان ۲۶۰ مورد خواست به دست ما رسید و بیشتر از ۵۰ درصد این خواستها رسیدگی شد.»
وی ضمن ابراز امیدواری برای اغاز رسمی فعالیت کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال، افزود: «امسال این چنین در نظر داریم همایشها و رویدادهایی را برای حل مشکلات سرزمین برگزار کنیم و شرایطی تشکیل کنیم تا دستگاههای گوناگون برای از بین بردن مشکلاتی از جمله قضیه آلودگی هوا یا دیگر مسائلی که با آن دچار می باشند، از فعالان این حوزه منفعت گیری کنند.»
شایان ذکر است که در مراسم پویش اقتصاد رقومی برای ایران، از ۲۶ شرکت به علت اراعه خدمات اختصاصی در دوره جنگ ۱۲ روزه تشکر شد.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی