چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴

افزایش رقابت کارجویان در سایه افت ۸۱ درصدی زمان‌های شغلی_آفتاب شرق

مریم یزدانی
5 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

گزارش «بازدید حالت بازار کار تحت تاثییر جنگ ۱۲روزه» توسط جاب‌ویژن انتشار شد. در این گزارش تغییرات زمان‌های شغلی و خواست شغل، حالت صنایع، حالت شهرها و حالت افراد در بازار کار بازدید شده است. این گزارش مشخص می کند که جنگ ۱۲ روزه تاثییر قابل‌توجهی بر بازار کار داشته است و مشاغل گوناگون و کارجویان، تغییرات مختلفی را در فضای بازار کار توانایی کرده‌اند.

به گزارش دیجیاتو، جاب‌ویژن اظهار کرده بعد از جنگ تعداد زمان‌های شغلی دچار افت شده و رقابت بین کارجویان افزایش یافته است. تعداد زمان‌های شغلی بعد از جنگ، در قیاس با دوران پیش از جنگ، ۲۴٪ افت یافته است. بیشترین افت زمان‌های شغلی نیز در گروه‌های باریستا و کافی‌من، مهندسی عمران و دیجیتال مارکتینگ و سئو بوده است. از طرف دیگر گروه شغلی نگهبان افزایش زمان شغلی را توانایی کرده و گروه‌های کارگر ساده و تحصیلدار کمترین افت زمان شغلی را ناظر بوده است.

شاخص تعداد موقعیت‌های شغلی در هر روز کاری

مطابق این گزارش، صنایع گردشگری و هتل‌داری، بازاریابی و تبلیغات و شرکت‌های خدماتی و پیمانکاران بیشترین افت زمان‌های شغلی را بعد از جنگ داشته‌اند. در روبه رو، صنایع بانک‌داری، دارو و کالاهای تند مصرف، کمترین افت زمان را داشته‌اند. 

افزایش رقابت کارجویان در سایه افت ۸۱ درصدی زمان‌های شغلی آفتاب
گروه‌های شغلی با بیشترین و کمترین افت زمان‌ها بعد از جنگ

شهرهای گوناگون در این زمان دچار افت و افزایش زمان شغلی شده‌اند. تهران با افت ۲۴ درصدی زمان شغلی مواجه بوده و این عدد برای شهر بزرگ و کوچک به ترتیب ۱۶ و ۱۰‌ درصد بوده است.

1753263874 841 افزایش رقابت کارجویان در سایه افت ۸۱ درصدی زمان‌های شغلی آفتاب
تغییرات زمان‌های شغلی در شهرهای گوناگون بعد از جنگ

افزایش و افت خواست اشتغال

تعداد کارجویانی که برای موقعیت‌های شغلی حاضر بعد از جنگ، خواست اشتغال خواهند داد، ۸ درصد افزایش یافته است. بر پایه گزارش جاب‌ویژن کم شدن تعداد زمان‌های شغلی و افزایش خواست کارجویان، مشخص می کند که رقابت کارجویان برای موقعیت‌های شغلی حاضر افزایش یافته است.

1753263875 180 افزایش رقابت کارجویان در سایه افت ۸۱ درصدی زمان‌های شغلی آفتاب
گروه‌های شغلی با بیشترین افت / افزایش خواست شغلی بعد از جنگ

بیشترین افت خواست اشتغال در گروه‌های مهندسی شیمی و نفت و گاز، راننده و مسئول توزیع و HSE ثبت شده و گروه‌های شغلی فروشنده و بازاریاب، دیجیتال مارکتینگ و سئو و ترجمه و تشکیل محتوا بیشترین افزایش ارسال خواست اشتغال را داشته است.

امنیت شغلی و ابهام درمورد آینده، دغدغه‌های مهم می باشند

جاب ویژن در گزارش خود به این مهم اشاره کرده که بازار کار بعد از جنگ دچار ابهام شده است و قسمت بسیاری از افراد شاغل، نسبت به آینده بازار کار دلواپس می باشند. نبوده است امنیت شغلی، ابهام در رابطه آینده بازار کار، حالت مالی و معاش از مهم‌ترین دغدغه افراد یاد شده است.

1753263875 925 افزایش رقابت کارجویان در سایه افت ۸۱ درصدی زمان‌های شغلی آفتاب
دغدغه‌های کاری افراد

بیشترین تغییراتی که افراد در کار خود بعد از جنگ مشاهده کرده‌اند، افزایش گمان تعدیل، قطع پاداش و مزایا و افت حقوق بوده است. درآمد ناکافی نسبت به هزینه‌های زندگی، بلاتکلیفی و استرس ناشی از فشارهای مالی و نداشتن بعد انداز یا پشتوانه مالی، از با اهمیت ترین دغدغه‌های معیشتی افراد در بازار کار بعد از جنگ است.

1753263875 319 افزایش رقابت کارجویان در سایه افت ۸۱ درصدی زمان‌های شغلی آفتاب
دغدغه‌های معیشتی در بازار کار

زمان‌های شغلی کماکان ۲۱ درصد کمتر از سطح قبل از جنگ

در قسمت فرد دیگر از گزارش جاب‌ویژن،  شاخص تعداد زمان‌های شغلی در دوران سپس از جنگ و قبل از جنگ قیاس شده است. در زمان جنگ شاخص تعداد زمان‌های شغلی با افت ۸۱ درصدی روبه رو شده و اکنون این شاخص، هم چنان ۲۱ درصد کمتر از سطح قبل از جنگ است.

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

بیکاری افراد تحت تاثییر جنگ

1753263875 35 افزایش رقابت کارجویان در سایه افت ۸۱ درصدی زمان‌های شغلی آفتاب.webp
حالت اشتغال شرکت‌کنندگان در نظرسنجی جاب‌ویژن

جاب‌ویژن در بازه ۱۸ تا ۲۱ تیر، نظرسنجی انجام داده و زیاد تر از ۴۰۰۰ نفر در این نظرسنجی شرکت داشته‌اند. مطابق یافته‌های نظرسنجی، ۲۰ درصد افرادی که در جاب‌ویژن به جستوجو کار می باشند، تحت تاثییر جنگ شغل خود را از دست داده‌اند. جاب‌ویژن یقیناً به این نوشته اشاره کرده که امکان پذیر بخشی از افرادی که فعلا شاغل می باشند، به علت نبوده است امنیت شغلی به جستوجو کار باشند.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article