ترامپ به‌تازگی با انویدیا آشنا شده و ابتدا تصمیم تجزیه آن را داشته است_آفتاب شرق

مریم یزدانی
3 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

دونالد ترامپ در جریان معارفه «برنامه عمل هوش مصنوعی» خبرداد که در ابتدا تصمیم داشته شرکت انویدیا را تجزیه کند، اما بعد از آشنایی با حقیقت‌ها و سخن بگویید با مدیرعامل این شرکت، از تصمیم خود منصرف شده است.

بر پایه گزارشی از ورج، ترامپ در یک سخنرانی در واشنگتن درمورد برنامه تازه هوش مصنوعی او گفت که تا زمان‌ها پیش اصلاً نام انویدیا را نشنیده بوده است! این چنین وقتی که با این غول سازنده تراشه‌های هوش مصنوعی آشنا شده، تصمیم داشته آن را تجزیه کند.

او در این رابطه حرف های است:

«قبل از این که با حقیقت‌ها آشنا شوم، حرف های بودم که می‌خواهم این شرکت را تجزیه کنم.»

ترامپ در ادامه می‌گوید که در جریان گفتگو با یکی از مشاوران خود درمورد امکان تجزیه انویدیا سوال کرده و از او درمورد مقدار سهم این شرکت از بازار پرسیده است. به حرف های وی، مشاورش جواب داده است:

«قربان، این شرکت صد درصد بازار را در اختیار دارد.»

ترامپ در ادامه گفتن کرده که در آن زمان حتی نام انویدیا را نشنیده می بود و بعد از آنکه فهمید شده مدیریت این شرکت بر مسئولیت «جنسن هوانگ» است، تصمیم گرفته بازدید بیشتری انجام دهد.

صرف‌نظر ترامپ از تجزیه انویدیا

بعد از آنکه ترامپ فهمید شده تجزیه انویدیا می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد، از این تصمیم صرف‌نظر کرده است. وی در این‌باره او گفت:

«فکر کردم می‌توانیم داخل عمل شویم و تا حدی شرکت را تجزیه کنیم تا مقداری رقابت به‌وجود بیاید. اما سپس فهمید شدم که این کار در این حوزه آسان نیست.»

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

او در جملات بعدی خود حرف های است:

«سپس با جنسن آشنا شدم و اکنون علت آن [سخت بودن تجزیه انویدیا] را فهمیدن می‌کنم.»

ترامپ در حالی اظهارات خود درمورد انویدیا را گفتن کرده است که این شرکت به‌تازگی موفق شده به اولین شرکت جهان با قیمت بازار ۴ تریلیون دلاری تبدیل شود.

در ادامه این گزارش آمده است که جنسن هوانگ موفق شده بوده دولت ترامپ را قانع کند تا با فروش تراشه‌های H20 به چین موافقت کند؛ کاری که درآمد بیشتری را برای انویدیا به همراه داشت. این نوشته در حالی گفتن شده که ایالات متحده پیش‌تر صادرات این تراشه‌ها را به علت نگرانی از پشتیبانی به پیشرفت برنامه‌های هوش مصنوعی چین ممنوع کرده می بود.

برای افت این نگرانی‌ها، «هاوارد لوتنیک»، وزیر بازرگانی آمریکا، اظهار کرده که تراشه‌هایی که مجوز صادرات به چین دریافت کرده‌اند، تنها «چهارمین گزینه برتر» در بین تراشه‌های هوش مصنوعی می باشند و مقصد از این تصمیم، وابسته‌سازی گسترش‌دهندگان چینی به زیرساخت فناوری آمریکا است.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article