پیشنهاد های تغذیه ای وزارت بهداشت به زائرین اربعین_آفتاب شرق

مریم یزدانی
2 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

به گزارش گروه اجتماعی ، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتشار کردن راهنمایی برای زائرین اربعین فرمود: زائرین باید از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه همانند پنیر، شیر و کره محلی که به‌صورت فله‌ای اراعه خواهد شد خودداری کرده و فقط از لبنیات بسته‌بندی‌شده با مجوز بهداشتی منفعت گیری کنند.

این چنین مصرف سالاد و سبزیجات خام و نپخته در طول سفر پیشنهاد نمی‌شود. میوه‌ها باید با آب سالم به‌خوبی شسته شده و پوست‌گیری شوند. غذاهای پخته‌شده نباید بیشتر از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید بیشتر از یک‌بار گرم شوند. نگهداری غذای مانده برای وعده بعدی نیز خطرناک بوده و باید از آن پرهیز شود.

در ادامه این راهنما آمده است: از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگ‌زده یا سوراخ‌ شده و این چنین کنسروهایی که بوی نامطبوع دارند خودداری شود. این چنین بهتر است از تخم‌مرغ آب‌پز سفت‌شده به‌جای نیمرو منفعت گیری شود، چرا که گمان آلودگی آن کمتر است.

وزارت بهداشت پیشنهاد کرده است زائرین برای جلوگیری از مسمومیت، همراه غذای خود از مواد طبیعی ضدعفونی‌کننده همانند ماست کم‌چرب، آبلیمو و لیموترش منفعت گیری کنند. دوغ پاستوریزه نیز در پیشگیری از گرمازدگی مؤثر است و می‌توان آن را با نعناع یا پونه خشک مخلوط کرده و مصرف کرد.

بر پایه این گزارش، نوشیدن مقادیر کافی آب در طول روز زیاد الزامی است و منفعت گیری از آب‌های بسته‌بندی‌شده و سالم به‌جای آب‌های باز پیشنهاد می‌شود. این چنین زائرین باید از نوشیدن چای و مایعات داغ در لیوان‌های یک‌بارمصرف شفاف یا لیوان‌های عمومی خودداری کرده و ترجیحاً لیوان شخصی همراه داشته باشند.

در قسمت فرد دیگر از پیشنهاد‌ها آمده است: مصرف نان‌های سبوس‌دار به جای نان لواش می‌تواند از ابراز یبوست جلوگیری کند. این چنین باید از مصرف غذاهایی که سریع فاسد خواهد شد، همانند سالاد الویه، غذاهای حاوی کشک، سس مایونز و کباب اجتناب شود.

انتهای مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار



منبع

Share This Article