شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

عبور سیارک ۲۰۲۳ EY از نزدیکی از زمین_آفتاب شرق

مریم یزدانی
2 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

۱۷ مارس ۲۰۲۳ یک سیارک کوچک از نزدیکی زمین، حتی نزدیک‌تر از فاصله ماه، پرواز کرد. عرض این سیارک که ۲۰۲۳ EY نام داشت ۱۶ متر تخمین زده‌ شد.

فاصله عبور آن از سطح زمین ۲۳۹,۸۰۰ کیلومتر و یا نزدیک به ۶۲ درصد از فاصله متوسط ماه از زمین می بود. درحالی‌که این رویارویی از نظر نجومی زیاد نزدیک است، ۲۰۲۳ EY هیچ شانسی برای تأثیرگذاری بر سیاره ما نداشت.

این سیارک برای اولین‌بار، در ۱۳ مارس، توسط سامانه هشدار نهایی برخورد سیارک به زمین (ATLAS) توسط ناسا کشف شد. ATLAS اولین دستگاهی است که قادر است هر ۲۴ ساعت کل آسمان را اسکن کند و اخترشناسان را قادر می‌سازد تا اجرام نزدیک به زمین همانند سیارک‌ها را فهرست‌بندی و شناسایی کنند.

به حرف های‌ ناسا، این سیستم از چهار تلسکوپ راه اندازی شده‌ است که هر کدام قادر به بازدید منطقه‌ای از آسمان می باشند که ۱۰۰ برابر بزرگ‌تر از ماه کامل است. دو تلسکوپ در هاوایی و دو تلسکوپ دیگر در آفریقای جنوبی و شیلی قرار دارند.

سیستم ATLAS تا بحال بیشتر از ۷۰۰ سیارک نزدیک به زمین را کشف کرده است که هیچ یک از آنها سیاره ما را تهدید نمی‌کرد.

ما تا این مدت هیچ خطر برخورد سیارکی قابل‌توجهی برای زمین اشکار نکرده‌ایم، اما به جستجوی آن ادامه می‌دهیم. مقصد سازمان‌های فضایی یافتن‌ هرگونه خطر احتمالی از سال‌ها تا چند دهه قبل است. در این‌صورت می‌توان با منفعت گیری از فناوری‌هایی که از قبل در اختیار داریم، آنها را دور کرد.

بر پایه گزارش‌ها، ۲۰۲۳ EY یکی از ۱۴ سیارک شناخته شده است که در فاصله ۱ قمری زمین قرار گرفت.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

اخبار اجتماعی

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار



منبع

TAGGED:
Share This Article