شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

چه ارتباطی بین خروپف و فشارخون بالا وجود دارد_آفتاب شرق

مریم یزدانی
2 Min Read


به گزارش آفتاب شرق

بر پایه این مطالعه که توسط دانشمندان علوم خواب از دانشگاه فلیندرز در استرالیای جنوبی انجام شد، افرادی که به طور منظم در شب خروپف می‌کنند، زیاد تر در معرض سختی خون بالا می باشند.

پرفشاری خون وقتی رخ می‌دهد که سختی در رگ‌های خونی فرد زیاد زیاد باشد. می‌تواند صدمه جدی به قلب داخل کند و تبدیل دعوا قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی و بیماری قلبی شود.

این مطالعه نشان داد که ۱۵ درصد از ۱۲۲۸۷ شرکت‌کننده به‌طور میانگین بیشتر از ۲۰ درصد از شب را در یک دوره نظارتی شش ماهه خروپف کردند و آن‌هایی که سطح خروپف بالایی داشتند، ۳.۸ میلی‌متر جیوه سختی خون سیستولیک و ۴.۵ میلی‌متر جیوه سختی خون دیاستولیک بالاتری داشتند.

مطالعه دانشگاه فلیندرز اولین مطالعه‌ای است که از چندین فن‌آوری نظارت شبانه در خانه در یک دوره طویل برای بازدید ربط بین خروپف و سختی خون بالا منفعت گیری کرد. شرکت کنندگان در این مطالعه میانسال و ۸۸ درصد مرد بودند.

«باستین لچات»، نویسنده ارشد این پژوهش، او گفت: «برای اولین بار، می‌توانیم به طور عینی بگوییم که ربط معنی داری بین خروپف منظم شبانه و سختی خون بالا وجود دارد.»

این نتایج بر اهمیت در نظر گرفتن خروپف به گفتن عاملی در مراقبت‌های بهداشتی و درمان مسائل مربوط به خواب، به اختصاصی در عرصه مدیریت سختی خون بالا اصرار می‌کند.

سازمان جهانی بهداشت تخمین می‌زند که ۱.۲۸ میلیارد بزرگسال در رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال در سراسر جهان به سختی خون بالا مبتلا می باشند و ۴۶ درصد از بزرگسالان مبتلا به سختی خون از ابتلاء به این بیماری بی خبر می باشند.

دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی

سریعترین موتور جستجوگر خبر پارسی – اخبار لحظه به لحظه از معتبرترین خبرگزاری های پارسی زبان در آفتاب شرق

اخبار اجتماعی

اخبار ورزشی

فرهنگ وهنر

اخبار تکنولوژی

کسب وکار

Share This Article