به گزارش آفتاب شرق
در حالی که چای حاوی کافئین و کاتچین است (آنتی اکسیدان های طبیعی که حرف های می شود مصرف انرژی و چربی سوزی را افزایش می دهند)، تحقیقات نتایج متغیری را در رابطه منفعت گیری از چای برای افت وزن و نگه داری وزن نشان می دهد. تبلیغات بسیاری در رابطه مزایا چای وجود دارد به خصوص در رابطه نوشیدن چای و افت وزن.
در کنار آب، چای پرمصرف ترین نوشیدنی در جهان است چرا که یک نوشیدنی همه کاره است که می توان آن را گرم یا سرد سرو کرد. چای این چنین در طعمهای مختلفی تهیه می شود و میتواند به از بین بردن تشنگی، بیدار کردن شما یا اسایش پشتیبانی کند. اما آیا نوشیدن چای واقعا می تواند به افت وزن پشتیبانی کند؟
آیا چای می تواند متابولیسم را افزایش دهد؟
چای، به اختصاصی چای سبز، به علت توانایی آن در افزایش متابولیسم مورد دقت قرار گرفته است.
در حالی که چای حاوی کافئین و کاتچین است (آنتی اکسیدان های طبیعی که حرف های می شود مصرف انرژی و چربی سوزی را افزایش می دهند)، تحقیقات نتایج متغیری را در رابطه منفعت گیری از چای برای افت وزن و نگه داری وزن نشان می دهد. یک متاآنالیز در سال ۲۰۰۹ که در مجله بینالمللی چاقی انتشار شد، کاتچینهای حاضر در چای را با افت وزن کم در نزدیک به ۳ پوند در طول ۱۲ هفته مرتبط دانست.
با این حال، یک مطالعه مروری جدیدتر نشان داد که نوشیدن چای سبز با افت وزن قابل توجهی مرتبط نیست و از آنجایی که تعداد بسیاری از مطالعات از غلظتهای کاتچین زیاد زیاد تر از آنچه از نوشیدن چای سبز دریافت میکنید منفعت گیری کردهاند، تحقیقات بیشتری برای حمایتاز ادعای پشتیبانی چای به افت وزن از طریق افزایش متابولیسم مورد نیاز است.
در واقع باید بگوییم که نوشیدن چای بدون شیرینی به هیدراته ماندن شما پشتیبانی می کند که می تواند با جلوگیری از پرخوری ناشی از تشنگی نادرست با گرسنگی، به افت وزن پشتیبانی کند.
مزایا نوشیدن چای برای سلامتی
امکان پذیر چای متابولیسم شما را به شکل جادویی افزایش ندهد و کمکی به افت وزن زیاد شما نکند، اما تا این مدت یک نوشیدنی کاملا سالم است! نوشیدن چای، از جمله دمنوش های گیاهی، مزایا بسیاری برای سلامتی دارد. در واقع، چای های گوناگون امکان پذیر مزایا زیر را برای بدن شما داشته باشند:
آرام کردن مشکلات گوارشی
نگه داری سلامت قلب
افت خطر دیابت
افزایش تمرکز
بیدار نگه داشتن شما
افت خطر سکته مغزی
به این علت حتی اگر چای به افت وزن شما پشتیبانی نکند، دلایل بسیاری برای نوشیدن آن دارید.
در یک مطالعه کوچک در مجله سختی خون بالا، نوشیدن چای سیاه که سرشار از فلاونوئیدها است، با بهبود کارکرد قلبی عروقی مرتبط می بود.
در مطالعه فرد دیگر از Food & Function نشان داده شد که هم چای سیاه و هم چای سبز خطر سکته مغزی و بیماری عروق کرونر قلب را افت می دهند. در یک مطالعه ۱۳ ساله روی نزدیک به ۴۰۰۰۰ نفر در هلند نشان داد افرادی که به طور مکرر چای می نوشند در قیاس با افرادی که چای نمی نوشند کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی قرار دارند.
در حالی که چهار نوع چای واقعی تمایل به اراعه بیشترین غلظت آنتی اکسیدان دارند، چای های گیاهی نیز با سلامت قلب بهتر (به اختصاصی چای هیبیسکوس) و دیگر مزایا مرتبط می باشند.
در آخر
اگر چای می نوشید، یقین شوید که با ریختن شکر یا عسل در فنجان صبح یا سپس از ظهر، برخی از مزایا آن را از بین نبرید.
اگر ترجیح می دهید مقداری شیرین باشد تلاش کنید مقدار محدودی شیرینی به آن اضافه کنید چرا که یک چای سبز لاته می تواند ۳۰ گرم (بیشتر از ۷ قاشق چایخوری) شکر داشته باشد که نزدیک به نیمی از آن شکر اضافه شده است (برخی از آنها به طور طبیعی از شیر می آید).
این چنین چای های سرد بسته بندی شده، چای شیرین و لاته چای ماچا همه انها امکان پذیر حاوی مقدار بسیاری شکر باشند.
شکر اضافه شده کالری اضافی را بدون هیچ گونه مواد مغذی اضافه می کند و شکر اضافه شده بیشتر از حد می تواند مانع از تلاش شما برای افت وزن شود. زمان خواست چای، چه داغ و چه سرد، از انواع غیر شیرین آن منفعت گیری کنید تا بیشترین مزایا غذایی را از چای خود ببرید.
دسته بندی مطالب
اخبار سلامتی